Iata de ce iPhone 5 are un ecran de 4 inch(Video comic)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XNBP18nrRdw[/youtube]

Daca vroiati adevarata explicatie pentru implementarea ecranului de 4 inch in iPhone 5, atunci clipul video de mai sus ar trebui sa fie edificator.

Thanks to M.A.

17 COMENTARII

  1. Atata lumea “isi bate joc” de Apple pentru ca a marit displayul, pentru prima oara cu 0,5 inch. Cmon uitati-va la samsung si “telefoanele” lor care nu iti mai incap in buzunar.

  2. Da niște milogi infecti de la samsung urasc aceasta fira care știe decât sa comenteze si sa isi bată joc de Apple cad or ajunge ei la performanța Apple vor scoate galaxy s 10000000000

  3. Ce treaba are samsung cu aceasta reclama?Cata inversunare bai nene,sunteti plini de ura pana in maduva oaselor,orice se intampla,la orice subiect trebuie blamat samsung.Ati uitat cumva cum ii catalogati pe aia de la samsung,inca de la sgs1 care este mai mic decat iphone ruleta asta?Paleta de ping pong,atunci va placea,era ok,dar daca se ia cineva de sabia lui dark vader aka iphone deja e sacrilegiu,invocam jihadul.
    Trecand la subiect e super parodie,chiar m-a amuzat la culme,pe uni se pare ca nu:))

  4. super tare. am ras in hohote.
    tot un telefon excelent va ramane in ciuda caterincilor si criticilor si fatza de competitorii sai e construit cu cap.
    apple roks

  5. cel mai tare video :)))) mai ales la sfarsit cand il baga in buzunar.. se poate folosii si in caz ca iti rupi un picior ca si gips

  6. Citesc comentariile și mi se face oarecum milă de unele oite mai reduse de pe aici.
    Ce legătură mai are și videoclipul ăsta cu Samsung???

  7. Pt toti cei care ii injura pe samsung: Reclama asta nu este facuta de samsung, nu sunt in stare sa faca ceva atat de amuzant. Probabil e facuta de niste fani. Oricum e super tare 😀

  8. Samsung nu este privit cu ura ci cu o oarecare ironie. Asta pentru ca dovedesc aproape constant ca stiu sa cloneze munca altora. Eu recunosc faptul ca si Apple exagereaza MULT dar si Samsung da dovada de nesimtire crasa. Singurul telefon de la samsung care il consider foarte tare este S3, insa se vede clar inconsistenta de care da dovada. Ca o paralela la ce inseamna o linie de design adevarat ne putem uita la industria auto la AUDI versus masinile japoneze si coreene. Audi imbunatateste constant acelasi design cu care a obisnuit utilizatorii ani si ani, pe cand ceilalti SCHIMBA designul la fiecare model.
    Este intradevat dificil sa gasesti acea linie care iti ofera value out of the box, asa cum face apple sau audi, DAR este si mai dificil sa aduci ceva NOU intr-o piata care are niste playeri foarte grei atat in industrie cat si in marketing. Salut din perspectiva asta dorinta samsung de a contribui la experienta utilizatorilor, dar cred ca e timpul sa se concentreze mai mult la ceea ce doreste user-ul, si anume constanta utilizarii.