Un director al Google vorbeste despre aplicatia Maps din iOS 6, o versiune speciala pentru iOS ar putea fi lansata in viitor(Video)

  Dan Cobley este directorul de marketing al Google Marea Britanie si intr-un recent interviu a vorbit despre Google Maps, aplicatia Maps din iOS 6 si tot ceea ce pierd utilizatorii in momentul in care instaleaza noul sistem de operare. El spune ca versiunea web a Google Maps poate fi utilizata fara probleme pe iDevice-uri si ca utilizatorii ar putea descarca aplicatii pe terminale, insa aici probabil face o usoara confuzie deoarece o asemenea optiune nu este disponibila pentru noi.

We believe Google Maps are the most comprehensive, accurate and easy-to-use maps in the world. Our goal is to make Google Maps available to everyone who wants to use it, regardless of device, browser, or operating system.

  Intrebat in legatura cu posibila lansare a unei aplicatii Google Maps pentru iOS, el a afirmat ca Google incearca sa ofere acest serviciu tuturor utilizatorilor de pe glob, deci lansarea unei aplicatii ar fi posibila in viitor. Intre timp utilizatorii din lumea intreaga sunt revoltati de schimbarea facuta de Apple, compania are o imensa problema in momentul de fata si sper ca rezolvarea sa vina cat mai rapid.