Prima Pagina aplicatii Un director al Google vorbeste despre aplicatia Maps din iOS 6, o...

Un director al Google vorbeste despre aplicatia Maps din iOS 6, o versiune speciala pentru iOS ar putea fi lansata in viitor(Video)

  Dan Cobley este directorul de marketing al Google Marea Britanie si intr-un recent interviu a vorbit despre Google Maps, aplicatia Maps din iOS 6 si tot ceea ce pierd utilizatorii in momentul in care instaleaza noul sistem de operare. El spune ca versiunea web a Google Maps poate fi utilizata fara probleme pe iDevice-uri si ca utilizatorii ar putea descarca aplicatii pe terminale, insa aici probabil face o usoara confuzie deoarece o asemenea optiune nu este disponibila pentru noi.

We believe Google Maps are the most comprehensive, accurate and easy-to-use maps in the world. Our goal is to make Google Maps available to everyone who wants to use it, regardless of device, browser, or operating system.

  Intrebat in legatura cu posibila lansare a unei aplicatii Google Maps pentru iOS, el a afirmat ca Google incearca sa ofere acest serviciu tuturor utilizatorilor de pe glob, deci lansarea unei aplicatii ar fi posibila in viitor. Intre timp utilizatorii din lumea intreaga sunt revoltati de schimbarea facuta de Apple, compania are o imensa problema in momentul de fata si sper ca rezolvarea sa vina cat mai rapid.

 • Daniel Ristea

  cum sa vina rezolvarea cat mai rapid? google maps a evoluat in ani de zile + o gramada de bani. apple are banii dar chiar si asa nu poate construi un sistem peste noapte. pe ei ii intereseaza piata US pe care se vor si concentra in urmatorii ani. restul lumii va astepta mult si bine. hai google cu app 😀

 • Mihai_rt

  Ar fi putut sa inlocuiasca si ei aplicatia google maps cand aveau pregatit un inlocuitor egal sau mai bun
  Uneori apple ia decizii ca si cand doar utilizatori fi sua ar conta

 • Marius-George

  Imensa problema este dar tot este cumparat pentru ca majoritatea detin alta aplicatie de map, eu unul nu inteleg nu este multumit nu il mai cumpara

 • Marius, mai citește o data ce ai scris si, dacă nu ai înțeles nimic, înseamnă ca te-ai trezit. In caz contrar, somn ușor!

 • Bobby

  Cand a fost lansat primul iphone in 2007 au semnat un contract pe 5 ani cu google pt youtube si google maps. acum au trecut acei 5 ani, contractul a expirat. A fost mai profitabil pt apple pe termen lung sa nu reinnoiasca acel contract si sa-si dezvolte propriul sistem de harti. e vorba de bani.
  Plus ca in 2007 google se ocupa de motorul de cautare si harti cam atat. Intre timp au devenit concurent direct cu apple pe piata telefoanelor(au dezvoltat android, au cumparat motorola etc) si probabil nu le-a picat bine.

 • Bogdan

  Bobby cred ca a pus punctul pe “i”

 • Interactiv

  Sa nu uitam, insa, ca apple poate bloca o eventuala gmaps in appstore ca fiind redundanta cu o aplicatie din ios. S-a mai intamplat asta.

 • cata84

  Incercati pentru moment Maps+, aplicatie oferita de IZE Ltd, momentan pe locul 26 in Free Apps.