Lumify transforma clipurile tale video plictisitoare in montaje interesante pentru tine si prietenii tai

  In cadrul Bloggers Bus Tour-ului am avut ocazia de a afla despre o aplicatie interesanta numita Lumify care transforma clipurile video din terminalele voastre in mici opere de arta. Aplicatia a fost dezvoltata de catre o companie ce si-a inceput activitatea in Silicon Valley si practic ea va permite sa transformati filme lungi de cateva minute/zeci de minute in montaje de doar cateva secunde care contin cele mai importante momente. Aplicatia foloseste algoritmi speciali pentru a alege cele mai bune momente din unul sau mai multe clipuri video selectate de catre utilizatori, acestia trebuind doar sa adauge o melodie pe fundal si sa incarce clipul de 20 de secunde pe o retea de socializare.

  Ideea din spatele Lumify-ului este de a da utilizatorilor posibilitatea de a isi pune in valoare materialele video facute cu propriile terminale, si acest lucru nu poate fi facut daca acel material are cateva minute si cateva sute de MB. Lumify extrage esentialul din clipurile video facute de noi, il rearanjeaza intr-un montaj interesant, il face indeajuns de scurt pentru a fi incarcat oriunde si a fi vizionat rapid, insa dezvoltatorii aplicatiei nu spun ce “magie” se ascunde in spatele ei. Lumify poate reproduce montaje in format 1080p, deci puteti adauga filme inregistrate cu oricare dintre iDevice-urile voastre, important este sa fi facut ceva interesant in ele.

  • Incredibly fast and easy: select a few videos, pick a soundtrack and enjoy your video montage!
  • We do all the work of picking out the best parts of your videos.
  • Save your videos in full HD to your camera roll.
  • Upload your videos to share with everyone and go viral!

  Lumify este disponibila gratuit in App Store, functioneaza doar pe iPhone/iPod Touch si cred ca merita sa o incercati pentru a va pune in valoare momentele importante din viata voastra.

Pretul initial:
Nume:
Lumify

Gratuit

s





Developer: Shnap
Categoria: Photo & Video


Descriere: Enhanced for iOS 6 and iPhone 5!

[ As seen on 9to5mac and TechCrunch ]

Make awesome video montages to share with your friends!

Incredibly fast and easy: select a few videos, pick a soundtrack and enjoy your video montage!

We do all the work of pic…


Dimensiunea aplicatiei este: 23.0 Mb