Prima Pagina Apple Apple angajeaza multi ingineri care sa imbunatateasca aplicatia Maps

Apple angajeaza multi ingineri care sa imbunatateasca aplicatia Maps

  Pentru ca aplicatia Maps este supusa unui atac puternic din partea utilizatorilor si a competitorilor Apple, compania a listat recent multe oferte de munca in care spune ca este interesata sa angajeze ingineri care sa imbunatateasca sistemul de harti din aplicatia Maps. 17 posturi pune Apple la dispozitia celor interesati, ele fiind disponibile pentru oameni talentati in diverse domenii ale cartografierii hartilor si construirii unor sisteme similare cu cel al Apple.

 • Experience implementing routing algorithms such as Dijstra and A*
 • Experience determining and/or presenting maneuvers in a turn-by-turn navigation system
 • Familiarity with map matching from GPS and other location data
 • Familiarity with map data formats from TomTom or other leading map providers
 • Strong mathematical and computational geometry background
 • Experience with the iOS SDK and Cocoa programming

  Pana cand va reusi Apple sa isi angajeze oamenii si pana cand va reusi sa scoata ceva productiv de la ei va trece destul de mult timp, insa este bine ca Apple incearca sa rezolve o problema foarte deranjanta.

 • foxilla

  bună decizi, sunt convins că nu vor lăsa la voia întîmplării acest lucru!

 • Aplicatia gratuita Maps+ inlocuieste Google maps dar fara trafic. Sau avem varianta online si cu trafic: maps.google.ro

 • Daniel Ristea

  cu Steve nu s-ar fi intamplat niciodata acest lucru, sa arunci pe piata un sistem inutil cu care te mai faci si de ras.

  http://t.co/KAQ7qcKz

 • Madalin

  Vai, angajeaza 17 oameni. Ca sa ce? Pana le face training-ul, pana se apuca sa lucreze ceva, mai trece un an. E o diferenta intre hartile Google si IOS de 10 ani.
  Incearca sa scoata ce e bun doar ca e competitia si fac foarte rau cu hartile lor. E ca si cum ar face ei concurent pentru Facebook sau Twitter. Poate la urmatorul IOS ne si interzic pe idevice-uri sa mai cautam prin google.com ca vin ei cu un motor de cautare “revolutionar” mult mai prost.
  Abia astept aplicatia Google Maps pentru IOS.
  Apple risca sa i se intample ce a patit si Microsoft cu Internet Explorer. Eu personal folosesc pe Ipad Google Chrome. E mult mai ok si mai rapid decat Safari. Dolphin Browser, Diigo Browser etc. sunt mai bune decat Safari. Apple o sa aiba decat sistemul de operare si restul aplicatiilor o sa fie de la altii daca le tot limiteaza.
  Atitudinea lor imi displace pentru ca practic ei nu au reactie la critici. Stau acolo inchisi si spera sa treaca de la sine si lumea sa se obisnuiasca.

 • Bogdan

  A intrat morcovul adanc! Bine ca e morcov si nu mar 🙂
  Sa treaca inapoi la google maps ca astia au si street view … Flyover hahaha!

 • Problema lor nu e neaparat modul cum functioneaza hartile, ci calitatea datelor de cartografiere. Din anunt rezulta ca sursa e tot TomTom, unde se regaseste si problema. Pe de alta parte citeam undeva – nu stiu daca e corect – ca sunt 7000 de angajati/colaboratori in toata lumea care lucreaza la Google Maps.

  In al doilea rand, vad ca unii dintre voi lauda alte browsere ca ar fi “mai rapide”. Imposibil, toate folosesc o librarie a iOS care le ofera acces la motorul de rendering al Safari. Nu le ofera insa acces si la motorul Nitro pentru javascript. Asa ca sunt mai lente, garantat.

  Râd cand vad ca X se lauda ca el foloseste browserul Y pe iOS si e “mult mai bun” decat Safari. Nu faceti decat sa rulati o fereastra care invoca Safari, colecteaza outputul acestuia si-l afisaza in fereastra deasupra careia scrie “Chrome” sau “Dolphin”. Adica tot ce faci e sa pui un intermediar intre tine si browser.

 • Sunny2012

  E nebunie totala. Am fost azi dim la un Apple store zic sa cumpar si io o bucata ca doar nu o fi coada ”ca la TV”. Am ramas uimit. Era coada de 2-300m. De dim deschis insa pt cei care cumpara. Nu am putut decat sa ma uit putin ca nu am vrut sa stau toata ziua la coada. Ies din magazin ”nebunii” cu sacose parca ar fi Gratis,nu 679E. Era lume cu carucioru cu copii mici ,mai era si frig,asteptau cred ca de la miezu noptii. Astia de la Apple au ”spalat” creiere. Sper sa mai gasesc si eu diseara dupa ce plec de la munca. Se dau ca painea calda.

 • Hybrid

  Sa stai la coada o zi intreaga in frig si nesomn cand a doua zi iti aduce curierul la usa …

 • Andrei78

  Alta e senzatia cand il cumperi cu mana ta . Iar cei ce zic ca restul browserelor merg mai repede ca Safari ,e doar efectul placebo .
  Nu merg deloc mai repede,tot pe scheletul Safari merg.