Prima Pagina Apple Apple le cere dezvoltatorilor sa publice screenshot-uri ale aplicatiilor la rezolutia de...

Apple le cere dezvoltatorilor sa publice screenshot-uri ale aplicatiilor la rezolutia de 1136 pixeli, promite sa inlocuiasca in magazine ecranele sparte ale iPhone-urilor

  Pentru ca iOS 6 si iPhone 5 au fost oficial lansate, cei de la Apple au trimis dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS un email prin care ii atentioneaza ca viitoarele screenshot-uri publicate pentru aplicatiile din App Store trebuie sa aiba rezolutia 1136 x 640 sau o alta variatie a ei. Era normal ca Apple sa ceara acest lucru de la dezvoltatori din moment ce ecranul noului iPhone 5 are aceasta rezolutie neobisnuita si aplicatiile trimise spre publicare vor trebui sa contina aceste screenshot-uri, altfel nu vor aparea in App Store.

iMore has learned from sources within Apple retail that broken iPhone 5 displays may soon be getting replaced in-store. This would be a change from Apple’s current iPhone 4S and iPhone 4 practice, which consisted of swapping the entire iPhone out for a new or refurbished one. Sources within Apple retail have told us that equipment used to remove the screens has started appearing in their stores.

  In alta ordine de idei, o schimbare neobisnuita are loc in magazinele Apple deoarece terminalele iPhone 5 cu ecrane crapate nu vor fi schimbate in totalitate, ci li se va schimba ecranul. Se pare ca in magazinele companiei ar fi fost trimise deja echipamente care ar urma sa permita schimbarea ecranelor crapate direct in magazin, compania economisind sume serioase de bani in urma acestei schimbari. Implementarea acestei proceduri implica existenta posibilitatii de a schimba mai usor ecranul iPhone 5-ului si acesta este un lucru bun.

 • Anonymous
 • Bogdan

  @Anonymous. Chiar e utila stirea. Acum sunt curios daca e aceeasi chestie si pt cel alb.
  Mersi fain!

 • Chatagra

  @zaone da e la fel de simplu ca la 3g/ 3gs dar din ce vad actualul ecran al iphone 5 vine lipit de sticla frontala asa ca trebuie schimbat cu totul in cazul in care spargi sticla ..

 • Ionel CRACIUNEL

  @Anonymous : daca stirea asta este adevarata inseamna ca iphone-ul pentru mine este identic cu alcatel. Am tot spus ca are 3 ani avans la design si chiar asa este, dar daca stirea ta este adevarata eu unu o sa fiu foarte mahnit si frustrat. Sa speram ca e fake si lucrurile nu stau asa cu toate ca am un ipod nano albastru la care ma uit acum si are fix problema din articolul ala, arata de parca i s-a dus glazura aia albastra. Doamne fereste sa fie adevarat ca sunt de ras si de kkt.

 • Bogdan

  Si cei de la iFixit au semnalizat aceasta problema. Vezi Step 30 din link-ul de mai jos.

  http://www.ifixit.com/Teardown/iPhone-5-Teardown/10525/4

  Morala lor ar fii: “Moral of this story: be careful, or get a case. Or be free like the wind and just don’t care.”