Apple le cere dezvoltatorilor sa publice screenshot-uri ale aplicatiilor la rezolutia de 1136 pixeli, promite sa inlocuiasca in magazine ecranele sparte ale iPhone-urilor

  Pentru ca iOS 6 si iPhone 5 au fost oficial lansate, cei de la Apple au trimis dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS un email prin care ii atentioneaza ca viitoarele screenshot-uri publicate pentru aplicatiile din App Store trebuie sa aiba rezolutia 1136 x 640 sau o alta variatie a ei. Era normal ca Apple sa ceara acest lucru de la dezvoltatori din moment ce ecranul noului iPhone 5 are aceasta rezolutie neobisnuita si aplicatiile trimise spre publicare vor trebui sa contina aceste screenshot-uri, altfel nu vor aparea in App Store.

iMore has learned from sources within Apple retail that broken iPhone 5 displays may soon be getting replaced in-store. This would be a change from Apple’s current iPhone 4S and iPhone 4 practice, which consisted of swapping the entire iPhone out for a new or refurbished one. Sources within Apple retail have told us that equipment used to remove the screens has started appearing in their stores.

  In alta ordine de idei, o schimbare neobisnuita are loc in magazinele Apple deoarece terminalele iPhone 5 cu ecrane crapate nu vor fi schimbate in totalitate, ci li se va schimba ecranul. Se pare ca in magazinele companiei ar fi fost trimise deja echipamente care ar urma sa permita schimbarea ecranelor crapate direct in magazin, compania economisind sume serioase de bani in urma acestei schimbari. Implementarea acestei proceduri implica existenta posibilitatii de a schimba mai usor ecranul iPhone 5-ului si acesta este un lucru bun.