iPhone 5 ajunge la iDevice.ro!

  In aceasta dimineata am stat pentru prima oara la coada in fata(mai mult pe langa) unui Apple Store pentru a achizitiona un iDevice lansat de companie. Desi in momentul in care am ajuns acolo aveam in jur de 150 – 200 de persoane in fata mea, intr-o singura ora am iesit cu iPhone 5-ul comparat din magazin, angajatii miscandu-se extrem de repede cu vanzarea. Nu stiu care este practica aici in SUA la alte magazine, insa cei de la Apple au oferit mancare gratuita si bauturi tuturor celor care stateau la coada, iar alte companii si-au trimis reprezentantii pentru a oferi fie mancare, fie alte obiecte celor care asteaptau sa cumpere un iPhone 5.

  La o prima impresie va spun ca dispozitivul este mult mai usor decat cele dinaintea sa, nu sta ciudat in mana, arata destul de bine in versiunea neagra cu banda metalica neagra si butoane negre, este rapid in cam toate privintele si atat deocamdata.

  V-am explicat aici procedura ce trebuie parcursa pentru a cumpara un iPhone 5 din SUA la preturi decente si pentru a il utiliza decodat oriunde altundeva in lume, iar in zilele urmatoare voi reveni cu alte impresii pe masura ce il folosesc. In acest weekend revin in Romania si sper ca luni sa am mai multe detalii pentru voi. Mai jos aveti cateva imagini facute la Apple Store-ul de la care am achizitionat terminalul.

  Calatoria mea catre San Francisco a fost posibila datorita Orange Bloggers Bus Tour-ului , despre care va recomand sa cititi aici,si pe aceasta cale tin sa le multumesc celor de la Orange si France Telecom.