iPhone 5 iti permite sa asezi 16 aplicatii in fiecare folder, aplicatia Weather aduce o schimbare utila

  Ecranul terminalului iPhone 5 ne ofera posibilitatea de a afisa 20 de aplicatii in Springboard, iar in articole putem afisa de acum 16 aplicatii, cu 4 mai mult decat inainte. Ridicarea numarului maxim de aplicatii incluse intr-un folder ne da posibilitatea de a include mai multe aplicatii in foldere, insa modificarea rezollutiei ne permite sa afisam si mai multe foldere in paginile din Springboard, deci implicit mai multe aplicatii. Daca pe iPhone 4S putem include aproape 600 de aplicatii in foldere, pe iPhone 5 acest numar se va apropia de 800, totul multumita celor 1136 pixeli verticali.

  Trecem de la foldere la aplicatia Weather care pe iPhone 5 are inclus un ceas sub numele orasului pentru care aveti setata afisarea vremii. In mod normal acolo era trecut un text care va spunea ca puteti vedea prognoza meteo pentru fiecare ora a zilei, insa Apple a modificat acest lucru incluzand ora locala a respectivului oras. Daca aveti mai multe orase setate in aplicatia Weather, atunci  pentru fiecare in parte veti vedea ora locala, iar Apple trebuia sa faca acest lucru de foarte mult timp. Sub acel ceas aveti prognoza meteo afisata intr-un meniu prin care puteti face scroll orizontaj, si nu un meniu cu scroll vertical, asa cum se intampla la restul dispozitivelor.

  In iPhone 5 exista cu siguranta si alte modificari subtile, dar importante, pe care le vom afla pe masura ce utilizam terminalul.