Unele terminale iPhone 5 au probleme cu ecranele(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_4kYbiygU6A[/youtube]

  Dupa ce au achizitionat cel mai hot produs al companiei Apple, unii utilizatori au observat ca ecranul nu functioneaza chiar asa precum se asteptau ei. Daca va uitati la clipurile video din acest articol veti observa ca ecranul dispozitivelor fie afiseaza niste “bule” atunci cand este apasat in anumite locatii, fie incepe sa clipeasca, fie afiseaza diverse pete, fie are probleme cu backlight bleeding si problemele continua. Este normal ca un dispozitiv sa aiba si probleme de fabricatie din moment ce, compania incearca un proces de fabricatie nou, insa partea buna este ca Apple schimba aceste dispozitive fara discutii.

  In zilele urmatoare vom auzi cu siguranta noi “povesti” despre problemele terminalelor iPhone 5, insa e normal ca primul lot sa nu fie perfect, Apple rezolvand o parte dintre aceste probleme in fiecare lot nou.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uLbo2I4fjuY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9qLJ4kzW8DM[/youtube]

26 COMENTARII

  1. I5 a ajuns o chinezarie gen gophone. Daca nu erau pregatiti sa il lanseze acum, de ce nu au mai asteptat 1-2 luni? IOS-ul este zob, iphonu la fel, o sa fie o pata pe obrazul lor aceasta ascapare. Eu am facut update la noul IOS pe un 4s, dar imi pare rau. Are prea multe bug-uri si prea multe lucruri nu functioneaza cum trebuie. Cat despre i5, mie sa imi fi facut asa i4s, bule pe ecran, zgariata vopseaua… Il trimeteam inapoi si imi luam banii. Nu acceptam nici o inlocuire. Sa le fie rusine, cer o gramada de bani si nu ofera ceva pe masura banilor dati.

  2. al meu nu are niciuna din problemele semnalate.chiar am incercat toate variantele expuse si nimic.nici zgarieturi nici altfel de probleme.

  3. La cateva 10 de milioane de terminale se mai intampla sa pice asa ceva , cred ca le inlocuie la sigur daca se duc cu ele inapoi … nu e cazul sa le bagam pe toate in aceiasi oala , defect din fabrica asta e .

  4. L-am desigilat acum o ora,iphone 5 pe alb absolut nici o problema.Arata mult mai bine in realitate decat in poze si mi se pare f. usor.Calitativ e peste iphone 4s nu poti sa zici ca e o chinezarie . Mai bine nu vorbiti pana nu il tineti in mana.Cat despre ios6 nu prea am vazut nereguli in functionare in afara de maps care m-a dezamagit total desi nu prea folosesc navigatia pe telefon.

  5. Va rog din suflet sa ma ajutati.Am ipad 2 si iphone 5,amandoua ios 6 ,dar pe iphone nu poot activa facetime si imessage !!! va rog ajutor

  6. am incercat,sunt niste idei acolo dar nu merge.pe ipad e activat facetime si imessage,asociat cu emailul,dar pe iphone nu vrea sa asocieze nr de telefon si tot scrie ca asteptare activare . @zaone te rog ajuta-ma

  7. Cum s-a spus mai sus, in doar 24 de ore au primit comenzi pt 2 milioane de terminale. Pana acum cred ca au sarit de 10. La cum vorbeste lumea pe net si ce conectivitate avem in ziua de azi pun pariu ca daca maine va scoate unul din cutie un iphone 5 zgariat, va ajunge pe prima pagina a tuturor blog-urilor. Sunt doar cateva la milioane, eu spun ca e un lucru de inteles.

  8. o eroare a aparut in timpul activarii.reincercati
    asta imi scrie.de ieri ma chinui non stop sa activez facetime si imessage si nu merge

  9. nu stiu cat e de normal.. un produs premium in viziunea mea nu are voie sa faca compromisuri…
    nu poti sa vinzi unul din cele mai scumpe smartphonuri si produsu sa aibe defect din moment ce se preteaza a fi ..ceva uimitor , ma simt scarbit de atitudinea celor de pe acest forum care neconditionat iau apararea produselor apple in ciuda esecurilor din ultima perioada…, daca se intampla chesti de gen la samsung sau oricare competitor era luat in ras si pus la colt ca sunt chinezisme…
    sunt fost posesor de iphone , actual posesor samsung si cred cu tarie ca e cea mai buna alegere…
    nu e de conceput ca un telefon care se preteaza a fi peste toate … sa aiba caderi de semnal si alte chestii …
    Daca tot nu au schimbat mare lucru la design… puteau macar sa aibe grija de calitatea produsului daca tot cer o groaza de bani pe el…

  10. Eu cred ca pana ajung la operatorii nostri orange si vodafone romania deja nu mai vin cu lot1 sau 2 si deja ar trebui aceste probleme sa fie deja rezolvate.

  11. Situatiile acestea sunt cat se poate de normale … Ganditi-va ca sunt masini de sute de mii de euro cu probleme de fabricatie …

  12. ©laudiu Chiar daca afiseaza “Activation unsuccessful”, serviciile iMessage si FaceTime functioneaza fara probleme pe Digi Mobil, atat pe iOS 5, cat si iOS 6.

  13. Stati linistiti… iphone este un telefon exceptional, se mai intampla sa fie si defecte. Daca Apple ar accepta ca si ei pot avea rateuri, alta ar fi reactia opiniei publice. Din pacate, ei isi tin coada sus, si uite, ca atunci cand iti lauzi marfa in mod exagerat, orice defect este bine cantarit.
    Lucrurile astea se vor rezolva in timp.
    Interesant este si faptul ca Samsung a retras 600.000 capace de policarbonat pentru ca aveau o defectiune de culoare. Ar fi putut sa ajunga pe piata, si lumea sa arunce cu rosii in Samsung… Nu a fost sa fie, nu trebuie sa aruncam cu rosii in Apple pentru ca le-au scapat defectele astea atat de grosolane…