Apple lanseaza iOS 5.1 pentru Apple TV 2G si 3rd gen, include Shared PhotoStreams, AirPlay broadcasting si alte cateva noutati

  In cursul acestei seri compania Apple a lansat iOS 5.1 pentru Apple TV 2G si Apple TV 3rd gen, la aproape o saptamana de zile distanta de lansarea iOS 6 pentru restul iDevice-urilor. Aceasta versiune a sistemului de operare are build-ul 10A406e si vine cu foarte multe noutati, cele mai importante fiind: posibilitatea de a adauga si de a administra mai multe conturi iTunes, suport pentru Shared Photo Streams si posibilitatea de a face streaming audio de pe Apple TV pe alte accesorii compatibile cu acest standard :

  1. Shared Photo Streams – Accept invitations for Shared Photo Streams, browse photos and comments, and receive notifications of new content.
  2. AirPlay – Send audio content from Apple TV to AirPlay-enabled speakers and devices (including AirPort Express and other Apple TVs). Also includes the ability to require an onscreen code to use AirPlay with your Apple TV.
  3. iTunes account switching – Save multiple iTunes accounts and switch quickly between them.
  4. Trailers – Search movie trailers. In the United States, see show times for local theaters.
  5. Screen savers – New Cascade, Shrinking Tiles, and Sliding Panels screen savers.
  6. Main menu – Reorder icons on the second page by holding down the select button on the remote.
  7. Subtitles – SDH support for the deaf and hard-of-hearing as well as improvements to viewing and selecting subtitles.
  8. Network configuration – Support for setting up advanced network options using configuration profiles. See http://support.apple.com/kb/HT5437 for more information.
  9. Stability and performance – Includes general performance and stability improvements.

  Puteti descarca iOS 5.1 build 10A406e pentru Apple TV de aici :

12 COMENTARII

  1. Degeaba tot limitat ramane si nefolositor in romania apple 3 tv,am unul de o saptamana si doar in prima zi l-am deschis,dupa care nu mai m-am atins de el,nu poti face nimic cu el in afara de youtube si podcasturi:(…..Air miroring face cu lag si cu rezolutie scazuta si mai bine te lipsesti.

  2. @ point.. eu nunsriu ce treaba are Apple TV cu Romania… ca oricum filmele le vezi daca le platesti… asa ca nu prea inteleg la ce ti l-ai luat daca doar in prima zi l-ai deschis; inseamna ca nu ii intelegi rostul 🙂
    eu l-am cumparat acum 3 luni.. si il folosesc zilniz.. defapt asa de intens il folosesc ca ramane tot timpu aprin; doar TV-ul il sting.. airPlay; de pe iPhone; iPod; iPad… jocuri ( cei drept nu la rezolutie de 32″) Air Play de pe macbook; iar acu cu 10.8.2 au inbunatatit si mai mult UI.. majoritatea aplicatiilor suporta fulsceen p tv.. chiar nu stiu ce as face fara el :-s

  3. Asa de curiozitate cum si la ce il folosesti tu?Ce jocuri joci tu prin airplay fara lag,eu mor sa aflu cum te joci tu pe iphone,ipad cu iesire pe tv cand are lag cat casa,daca joc un joc racing gen real racing sunt pa,cand dau dreapta eu dureaza o secunda pana ia comanda si defapt e prea tarziu trebuia stanga,in afara de airplay mai il folosesti la ceva?Nici al meu nu e stins,dar nu ma ating de el ca nu am la ce sa il folosesc,astept sa ma inveti si pe mine,multumesc,

  4. Eu il folosesc pe al meu apple tv 3, am un apple tv vechi generatia a doua, o sa-l upgradez si pe ala…

    Cum il folosesc, in primul rand stream de la mac la tv… Merge fara intreruperi…

  5. Avantajul celor cu atv2 jb este xbmc. Se lucrează la jb deja pentru atv3, probabil cu lansarea ios-ului 5.1 lucrurile vor progresa mult mai rapid. Este posibil ca Într-o luna sa se lanseze ceva. Sunt curios se poate face downgrade de la 5.1? Asta in cazul in care toate ATV-urile pe care le poți cumpara noi pe sa vina cu 5.1???

  6. Dupa update la Apple TV 3 gen, nu mai functioneaza Airplay cu iPhone 4s (IOS 6) si nici cu iPad3 (IOS 5.1.1). Inainte de update mergea cu iPhone 4s (IOS 6) si cu iPad. A mai patit cineva?

  7. am si eu o intrebare,mi-am cumparat de curand un atv 3,am facut toate setarile care trebuiau,insa,atunci cand fac airplay de pe ipad sau iphone,nu am imaginea completa,ca si cum nu ar fi 1080,cand intru in meniul atv,totul este ok,se vede cat ecranul televizorului,este undeva vre-o setare care imi scapa?prima oara am lasat setarile pentru video pe auto,apoi le-am schimbat si am dat pe 1080 p,60hz dar tot nimic.

  8. mi-am cumparat de curand si eu un atv gen 3,am facut toate setarile care credeam ca trebuie,insa,am o mica problema si nu stiu daca mi-a scapat mie ceva sau asa trebuie sa fie,in sensul ca atunci cand rulez continut de pe ipad sau iphone,imaginea este mica,sa zic asa,4:3,iar atunci cand redau continut direct de pe atv imaginea este mare cat ecranul,asa cum cred ca ar trebui sa fie,la setarile video,initial am lasat pe auto,apoi am schimbat pe 1080p,60hz,imi scapa mie vre-o setare?