Prima Pagina Apple Google Maps a fost portata pe iOS 6, va ajunge in iDevice-ul...

Google Maps a fost portata pe iOS 6, va ajunge in iDevice-ul tau prin jailbreak(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A2yZRGqNlsQ[/youtube]

  In iOS 6 Apple a renuntat complet la aplicatia Google Maps si a inlocuit-o cu propria aplicatie Maps care din pacate nu este chiar atat de grozava. Apple nu le mai da utilizatorilor posibilitatea de a folosi vreo aplicatie Google Maps in iOS 6, insa celebrul dezvoltator Ryan Petrich a reusit sa porteze aplicatia celor de la Google pe noua versiune a sistemului de operare, iar in clipul video de mai sus aveti o demonstratie a acestui lucru. Deocamdata aplicatia nu functioneaza in totalitate, se mai inchide din senin uneori, insa important este ca ea poate fi utilizata pe iOS 6 si acum ramane doar sa vedem cum va ajunge la public.

  Desi aplicatia functioneaza pe iOS 6, redistribuirea ei catre public implica utilizarea prorietatii intelectuale a companiilor Google si Apple, iar daca Google nu se va supara, Apple probabil o va face. Va fi interesant de vazut daca Google Maps va ajunge la noi intr-o versiune similara cu cea in care Siri a fost publicat, sau daca in final se va renuta la idee pentru a nu se ajunge la dispute privind proprietatea intelectuala. Aceasta aplicatie nu va fi lansata in Cydia pana cand o solutie stabila de tethered/untethered jailbreak va fi lansata.

 • Alexu420

  Auzi zaone dar flyover nu v-a putea fi portat pe i4?

 • IenCri

  Era doar o chestiune de timp cu maps pe iOS 6 🙂

 • Alexu420

  http://www.youtube.com/watch?v=DQvCx7Gk63U Puteti folosi functia de flyover si turn by turn navigation in ios 6 cu jailbreak! Urmariti urmatorul tutorial!

 • Alexu420

  Si mai vin cu idee eu inca nu am incercat pentru ca prefer un untethered jailbreak!

 • Pai Apple nu ar trebui sa se supere pt asa ceva.
  Dacă făcea treaba buna nu ar mai înjurat nimeni.
  A fost cel mai prost lucru care a fost făcut de când e Apple .
  Metroul SJ dacă ar fi trăit nu ar fi aprobat așa ceva , idealul lui in viața a fost ca utilizatorul sa aibă o experiența cât mai fericita.
  Cu Apple maps devii rapid nefericit.
  Nu te poți supăra in viața pentru ca ai făcut un lucru prost..
  Jobul meu de zi cu zi face referință la Google maps si știu bine de ce este in stare aceasta aplicatie. Când am văzut Apple maps pt Iași era sa lesin.
  Nu poți sa dai o caruta de bani si orice stift plasticat de la Android sa Rada de tine dacă umbla cu iOS 6…
  Nu poți face într-un an ceea ce au făcut alții in 10 ani. Treaba asta înseamnă ca trebuie sa ai o groaza de mașini in multe tari care sa se plimbe si sa cartografieze o groaza de Informatii.
  Era mai simplu si profesional ca sa cumpere produsul cel mai bun de pe piața , nu ar fi modificat sensibil prețul lui iPhone 5.
  Insa au făcut cum nu se poate mai prost si toată lumea nu i-a iertat pe cei de la Apple , care si-au învățat lectia…
  Sau poate ca Apple fura deja informatia gata muncita de la Google si o sa beneficieze rapid de Apple maps … 🙂