Iata ce prostii mai gasesti prin aplicatia Maps din iOS 6

  Dupa ce Siri a fost lansat au aparut pe internet cateva website-uri care luau in ras “prostiile” pe care le spunea asistentul, iar acum acelasi lucru se intampla si pentru aplicatia Maps din iOS 6. Un blog nou listeaza greselile pe care inginerii Apple le-au facut in cartografierea hartilor, iar aici puteti viziona destule imagini comice.

Thanks to Mihai A.

24 COMENTARII

  1. Toti va luati amu de Apple?

    E prima oara cand Apple se ocupa de asa ceva si e normal sa se mai si greseasca!! Spre deosebire de voi(ma rog unii) care nici nu stiu sa scrie corect gramatical, EU IN LOCU VOSTRU AS TACEA!

    Faceti voi harti mai bune si mai “corecte” sa va vedem mari cartografi ce sunteti :-j

  2. eu cred ca daca mai traia Steve Jobs ori dadea de pamant cu inginerii de la apple care s-a ocupat de aplicatia HARTI ori lasa in continuare hartile de la google oricum e un adevarat rateu aceasta aplicatie…pacat ca au coborat nivelul in loc sa vina cu ceva cu adevarat revolutionar ca de bani slava domnului nu duc lipsa.

  3. @Californium

    Draga, Californium 🙂 te asigur ca stiu sa vorbesc si sa scriu corect! Poate mult mai bine decat tine sau altii, avand in vedere faptul ca am cunostiinte care se ocupa predand Limba ROMANA la licee de renume!
    Sfatul meu: 🙂 daca incerci sa scri o fraza in Romana termin-o in Romana! Nu demonstrezi nimic ca sti si tu un cuvintel in limba Engleza, daca e sa o luam, cred ca ma descurc mult mai bine si la Engleza decat tine

  4. @Anonim da, ai dreptate insa este vorba de Apple, personal sunt 100% sigur ca cineva se ocupa de aceste lucruri! Apple fiind o companie puternica, nu se va lasa calcata in picioare! 100% vor face ceva ca sa multumeasca pe toata lumea:)

  5. @Iphone ce ai tu?Cunostinte care predau limba romana in diferite licee,wow,super tare.Ia fii atent ce cunostinte am eu,o cunosc pe matusa lui Messi,asta ma face super fotbalist?

  6. toti aveti dreptul sa va radeti de hatile celor de la Apple pentru ca fac firma de rusine
    @iphone:ce treaba ai tu cu ei daca se plang?

  7. Alain sau eu mai stiu care, iPhone are dreptate , apple e in faza de inceput cu hartile. Nu au cum sa faca o harta in 3 luni. In schimb nici cei de la google nu au facuto intr-un mod rapid ba chiar lent. Pt ca imi amintesc bine acum vreo 10 ani aveau foarte mari probleme in faza standar view. Plus de asta intradevar e proasta harta dar aveti asteptati mult prea mari, mai bine nu mai criticati .

  8. Eu sunt de parere ca Apple trebuia sa mai amane lansarea in ios6 a aplicatiei Maps pana se puneau mai bine la punct cu propriile harti.Sa lansezi o aplicatie care nici in faza de beta nu e,din punctul meu de vedere,e o greseala.

  9. Trebuia sa mai astepte nu sa le puna deja publicului… Daca le-a pus nu ne ajuta pe noi cu nimica dar nici pe ei momentan deoarece mai au mult de lucru…

  10. @iPhone: mai baga un comentariu in care scri corect gramatical, ca pana acum ai cam dat cu fail :=))

    EU IN LOCU VOSTRU AS TACEA! – ai mai scris si cu majuscule :))

    PS: inainte de a o face suna un prieten care preda limba romana in licee de renume

    on topic: noua aplicatie maps e un fail total si cu asta basta, sper sa porteze baietii prin jailbreak via Cydia vechea aplicatie

  11. Salut!
    Părerea mea este ca la prețul comercializat, experiența acumulata si numele companiei nu exista o scuza pentru a prezenta o aplicație/serviciu neindeajuns testat si verificat in detaliu.
    Degeaba se încearcă a se găsi scuze pt compania Apple, atât timp cât ei au decis a se prezenta pe piața cu acesta aplicație in forma actuala.

    Oamenii astia vor sa-si mențina renumele de cea mai performanta/ serioasa/ revolutionara companie din lume, dar cu atâtea bug-uri si fără ca iPhone 5 sa fi fost într-adevăr atât de revolutionar pe cât s-ar fi vrut, cred ca totuși ar trebui sa fim realisti si sa admitem ca suntem dezamagiti in mare măsura.

    Cu stima.

  12. Off topic: @iphone “daca incerci sa scri o fraza in Romana termin-o in Romana! Nu demonstrezi nimic ca sti si tu un cuvintel in limba Engleza” … Vezi prietene ca “sa scri” se scrie cu doi i. Valabil si pentru “ca sti”, tot cu doi i. Sa iti intrebi cunostintele cum se explica asta.

    On topic: hartile sunt praf.

  13. Din pacate Apple a ajuns sa scoata astfel de petarde datorita unor oameni precum cei de mai sus. E la prima versiune/nu aveam nevoie de optiunea x/merge si asa etc etc. Din cate imi aduc aminte, acum cativa ani, utilizatorii Apple erau foarte pretentiosi. Ce s-a intamplat intre timp?

  14. …si google maps a fost la un moment dat la inceput, dar era un servici gratis pe care erai liber sa il folosesti.
    La apple platesc sute de euro pentru a ma multumi cu mai putin!