Prima Pagina aplicatii iPhone 5 vs iPhone 4S – test de viteza in deschiderea si...

iPhone 5 vs iPhone 4S – test de viteza in deschiderea si rularea aplicatiilor(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sTI333iQjlI[/youtube]

  Testele sintetice sunt bune pentru a masura partial performantele unor dispozitive, insa testele facute in lumea reala conteaza cel mai mult. In aceasta idee cei de la TechCrunch au facut clipul video de mai sus in care testeaza rapiditatea cu care iPhone 5 deschide anumite aplicatii, rapiditatea cu care incarca pagini web sau rapiditatea cu care face un film folosind iMovie, iar diferentele de performanta sunt cat se poate de evidente.

 • florinedy

  este oarecum irelevant chiar aici s-a discutat cat de greu se deschide aplicatia camera foto cand are multe in ea iar noi nu stim cat de multe poze avea in ea

 • florinedy

  as vrea sa le vad dupa un restore cum se descurca in aplicatii

 • Daniel Ristea

  preferam aceeasi viteza sau 3s in minus dar un plus de cateva ore la baterie.

 • @Daniel Ristea – Corect. Si eu as prefera acelasi lucru pentru cateva ore.

 • Catalin

  Vrajeala de 2 bani!! Anu trecut am luat 4s si acuma sa mai dau o mie de coco ptr niste fite?? Auzi ca deschide paginile de internet mai repede?! Mi-ar fi rusine sa vin cu basini dinastea. In plus trebuie nanosim, alte mufe, deci alt dock, alt incarcator, n-au schimbat cumva si tensiunea de alimentare??? Ca le trebuia ptr usb3 domne!!! Ca sa transferi cei 16 gb de memorie in 2secunde!! Probabil nu mai sta juma de ora la back up cu itunes?? Iar cu partea cu inregistratu au mai facut ceva? Probabil trebuie s apui vreo 2 mastercarduri acuma !!!

 • Me

  …de cate ori e mai rapid iphone 5 decat 4s ? :)))) de 4-5 ori….se vede cu ochiul liber 😀