Pod2G nu lucreaza la dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6, totul ar putea fi doar o strategie de marketing

  Desi acum cateva luni de zile Pod2G si Chronic Dev Team au anuntat ca au exploit-uri pregatite pentru a face jailbreak noului iOS 6, astazi hackerul a afirmat pe Twitter faptul ca nu lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Pod2G a dezvoltat, cu ajutorul Chronic Dev Team, solutia de jailbreak Absinthe 2.0 care a fost folosita pentru iOS 5.1.1, iPad 3 si restul iDevice-urilor, insa acum el spune ca se concentreaza pe propriul job si nu pe o noua solutie de jailbreak.

  Pod2G va participa in San Francisco, impreuna cu alti hackeri cunoscuti, la o conferinta despre jailbreak, iar acest tweet ar putea avea legatura cu ea. El spune ca la acea conferinta ar putea lua nastere unele idei cu privire la dezvoltarea unei asemenea solutii de jailbreak si presupun ca acolo se va face un anunt important, sau poate se va prezenta o solutie de jailbreak pentru iPhone 5. S-a speculat inca de anul trecut ca acest lucru se va intampla daca iPhone-ul va fi disponibil pe piata si eu ma astept sa vedem macar un demo al unei solutii de jailbreak pentru terminal, chiar daca ea nu va fi lansata atunci.

  Pentru aceasta conferinta este nevoie de cat mai multa publicitate si anunturi de acest gen sunt perfecte pentru a atrage atentia tuturor.