Prima Pagina Apple Raporteaza la Apple problemele aplicatiei Maps din iOS 6, ajuta la imbunatatirea...

Raporteaza la Apple problemele aplicatiei Maps din iOS 6, ajuta la imbunatatirea sistemului

  Aplicatia Maps din iOS 6 nu este grozava, toata lumea stie asta, insa Apple ne da posibilitatea de a ajuta la imbunatatirea ei direct din iDevice-urile noastre. In interiorul aplicatiei Maps avem posibilitatea de a seta PIN-uri pe diverse locatii, iar selectand acel PIN pentru a primi informatii despre el, avem posibilitatea de a accesa si meniul Report a Problem, care trimite sugestiile noastre la Apple. Acel meniu ne pune in fata 3 submeniuri in baza carora putem corecta o greseala facuta de catre angajatii companiei.

  Nimeni nu stie cat dureaza de la trimiterea unei corectari si pana la implementarea ei in sistemul de harti, insa important este ca Apple ofera utilizatorilor posibilitatea de a raporta probleme. Compania a spus ca pe masura ce tot mai multe persoane vor utiliza aplicatia Maps, ea va deveni tot mai buna si acest proces de raportare a problemelor va juca un rol foarte important. Desigur ca aplicatia trebuia sa vina fara probleme de la bun inceput, insa cand utilizezi un lucru nou trebuie sa te astepti ca el sa aiba probleme.

 • Anonim

  Mai mult , le putem da si feedback cu ce nu ne place in iOS 6 si buguri-le care le are (eu nu am intalnit nici unul) 😀 !!

 • Leo

  Google, hai cu Maps-ul in Store si am scapat de Crapy Apple Maps.

 • Ed

  Cu alte cuvinte… hai să dăm bani pe un device (foarte scump de altfel), care să nu fie funcțional la capitolul ăsta, și cu ocazia asta hai să ne pierdem timp să-l facem tot noi bun, chiar daca am platit și nu e ok, nu?

  Mișto schema asta cu testare gratuită, nu credeți? 🙂

 • Citeste articolul meu de ieri despre motivele lansarii iOS 6 Maps si o sa intelegi care e treaba.

 • IonutAR

  Oare prin acest sistem de raportare putem trimite si Puncte de Interes ???

  In alta ordine de idei, eu mi-am salvat deja la favorite in Maps, cam toate locurile prin care umblu prin oras, asa ca pot da un traseu imediat iar idicatiile pe unde sa merg sunt impecabile. In Arad, hartile sunt foarte bune lipsesc doar punctele de interes.

 • Oancea

  Daca facem o mica comparatie intre google si apple la capitolul maps, ar trebui sa scriem o carte despre capitolul asta; mai bine ii lasam in pace sa mai reflecteze la cartografiere.

 • Adi

  Ajutatii poate mai maresc un pic pretul…cred ca te ai dus ca la mecca la magazinul apple.moldovene (esti din moldova )

 • thewildnath

  Cred ca Google actualizeaza street view deoarece azi am vazut in Bucuresti o masina de-a lor care face poze 360