iPhone 5 vs Nokia Lumia 920 vs Nokia 808 PureView vs HTC One X vs Galaxy S III – comparatia camerelor in conditii de luminozitate scazuta(Video)

  Dupa comparatia de dimineata in care iPhone 5 era pus fata in fata cu Nokia Lumia 920, cei de la Engadget au luat mai multe smartphone-uri populare de pe piata si au facut o comparatie ceva mai extinsa, insa de aceasta data in cazul inregistrarii de poze si clipuri video in conditii de luminozitate scazuta. Pe scurt, iPhone-ul a schimbat locul 3 cu locul 2 in anumite situatii, el avand drept contracandidat versiunea 808 a smartphone-ului Lumia. Nokia 920 nu a putut fi egalat de vreun smartphone, iar HTC One X si Samsung Galaxy S III au avut cele mai slabe rezultate.

  Urmarind imaginile de mai jos va puteti convinge singuri in legatura cu performantele terminalelor si iPhone 5 se descurca destul de bine in fata unor terminale care aveau camere foarte bune inainte ca iPhone-ul sa apara pe piata.

10 COMENTARII

  1. mmmm…cam dubioasa poza lui iphone5….pai la ce lumina are ala acolo,inseamna ca al meu iphone 4 il bate rau de tot…ceva nu e ok acolo…poate pozitia camerei(a fost stanga sus sau dreapta ios?)…

  2. @calinC
    In video a spus ca au setat pe maxim lumina in vitrina aia dar cand au facut pozele au setat lumina foarte jos aproape de zero.

  3. Lumia are 8.7 mp dar stabilizatorul de imagine permite senzorul sa stea mai mult timp deschis si sa facă poze mai luminoase , asta e o noutate in materie de telefoane mobile