Prima Pagina Apple iOS 6 genereaza o scadere a nivelului de satisfactie al posesorilor de...

iOS 6 genereaza o scadere a nivelului de satisfactie al posesorilor de terminale iPhone

  Apple se putea lauda cu cei mai fericiti posesori de terminale mobile pana in moomentul in care iOS 6 a iesit pe piata, cea mai recenta versiune a sistemului de operare generand multa frustrare in randul celor 100 de milioane de utilizatori care au instalat-o. Un studiu recent facut pe aproape 16.000 de posesori americani de terminale iPhone demonstreaza ca satisfactia utilizatorilor a scazut de indata ce au instalat iOS 6, insa descresterea este de doar 0.1 puncte. In general utilizatorii sunt multumiti de o versiune noua a iOS, iar de la iOS 4 la iOS 5 cresterea a fost semnificativa, insa anul acesta trendul merge in sens invers.

We have always seen an increase in device satisfaction as consumer upgrade their mobile operating system from one version to another.

  Principala problema a utilizatorilor este cel mai probabil noua aplicatie Maps care nu ofera o functionalitate chiar atat de grozava si pe care multi sunt interesati sa o inlocuiasca rapid. Probabil in viitor nivelul de satisfactie va creste, insa totul depinde de felul in care Apple isi “repara” sistemul de operare.

 • minimally

  Eu zic ca si aplicatia appstore pt ios 6 ajuta la scaderea satisfactiei

 • E de ras jur

 • Aurelius

  Aplicatia Maps si integrarea YouTube mi se par groaznice. Youtube cel putin nu ruleaza full screen si mereu ramane bara de adresa in partea de sus. Vinse intampla si voua asta?

 • CalinC

  nu cred ca ios 6 are suficiente argumente ca da inlocuiasca un ios 5.1.1…parere personala,cea ce am pe ios 5.1.1 sunt super multumit…de ce as face o trecere la ios 6?ca nu imi aduce inca nici o imbunatatire…si cred ca multi procedeaza la fel,la inceput e curiozitatea,dar in momentul in care un nou ios apare fara sa iti aduca schimbari majore,nu cred ca merita facut up-ul…asa faceam si la driver-ele de la placa video si pana la urma m-am lamurit ca neavand bug-uri in driver-ul respectiv nu are rost un alt up care se face aproape luna de luna…

 • BibI

  Mie la ipad 2 nici nu mi a aparut YouTube cand am dat upgrate . A trebuit sa instalez versiunea de pe app store:(. E normal?

 • Padre

  se m ai poate face downgrade la 5.1.1 acum?

 • CalinC

  doar daca ai shsh/shsh blobs salvat…

 • Bogdan D

  Cred ca google nu o sa trimita vreo aplicatie maps deoarexe ei se bucura cel mai tare de esecul apple

 • ss33ro

  nu am instalat inca ios 6 si nu o fac pana nu apare 6.1. ar trebui ca pana atunci eventualele buguri sa fie rezolvate. in privinta scaderii in satisfactie .. e irelevanta. oamenii pot fi “putin” mai nemultumiti si pentru ca nu au primit ce se asteptau. senzatia psihica de pierdere poate sa apara si cand primesti ceva sub ce voiai. poate acel ceva e mai mult decat aveai dar e mai putin decat ceea ce iti doreai. daca diferenta era foarte mare poate mi-as fi pus problema ca e vorba de un produs foarte prost insa asa … poate fi pur si simplu unul de la care lumea astepta mai mult.

 • bobby67

  Eu cred ca ios6 este un downgrade fata de ios5.Apple spune ca au efectuat 200 de modificari,dar nu gasim nicaieri un change log in care sa se specifice care sunt ele!

 • MaximMike

  @Bibi, da, e normal. Instaleaza din app store (apple a scos aplicatie de pe springboard)

 • vladc

  corect studiul dupa mine

 • Claudiu daniel

  Ss33ro mai scutit sa scriu… mi ai luat cuvintele din gura ! Eu sper sa mentina nivelul IOS ului si sa adauge plusuri in masura cerintelor..macar de ar exista un contact cu clientul mai real !

 • paul

  salut, se poate face downgrade de la ios6 la 5.1.1 daca am sshuri salvate? am primit error 11 apoi am modificat hosts si acum primesc eroarea 1600. Multumesc!

 • Flo ip 4s

  @paul incearca si cu iREBB 5

 • LUCIANMICU

  sunt ft. multumit de ios 6 , si aplicatia youtube merge mult mai bine decat cea de pe springboard , singura problema ar fi la baterie