iOS 6 genereaza o scadere a nivelului de satisfactie al posesorilor de terminale iPhone

  Apple se putea lauda cu cei mai fericiti posesori de terminale mobile pana in moomentul in care iOS 6 a iesit pe piata, cea mai recenta versiune a sistemului de operare generand multa frustrare in randul celor 100 de milioane de utilizatori care au instalat-o. Un studiu recent facut pe aproape 16.000 de posesori americani de terminale iPhone demonstreaza ca satisfactia utilizatorilor a scazut de indata ce au instalat iOS 6, insa descresterea este de doar 0.1 puncte. In general utilizatorii sunt multumiti de o versiune noua a iOS, iar de la iOS 4 la iOS 5 cresterea a fost semnificativa, insa anul acesta trendul merge in sens invers.

We have always seen an increase in device satisfaction as consumer upgrade their mobile operating system from one version to another.

  Principala problema a utilizatorilor este cel mai probabil noua aplicatie Maps care nu ofera o functionalitate chiar atat de grozava si pe care multi sunt interesati sa o inlocuiasca rapid. Probabil in viitor nivelul de satisfactie va creste, insa totul depinde de felul in care Apple isi “repara” sistemul de operare.