Prima Pagina Apple Apple sustine ca problema aplicatiei Maps din iOS 6 este generata de...

Apple sustine ca problema aplicatiei Maps din iOS 6 este generata de ea si promite ca va investi resurse importante pentru a o rezolva

  Ieri am aflat cu totii motivul in baza caruia Apple a renuntat la Google Maps, am aflat ca o versiune a aplicatiei va fi lansata in App Store pana la sfarsitul acestui an, iar acum aflam ca un manager al Apple sustine ca a sa companie isi asuma in totalitate responsabilitatea pentru problemele aplicatiei Maps. Era destul de greu de crezut ca Apple poate da vina pe oricine altcineva in legatura cu problemele aplicatiei sale, nu a facut acest lucru, iar managerul a promis ca se vor investi resurse importante de timp, si cel mai probabil de bani, pentru a repara aplicatia stricata.

Apple acknowledges the stumble. “We own this; we manage the vendors. This is no one’s issue but ours,” an Apple executive told me. And it vows to pour as much time and manpower into repairing Maps as it takes. Since the data is all online, Apple can introduce fixes instantly as they’re made, but “it’s not going to change by Friday,” says a product manager. That’s because, in general, the fixes have to be made one at a time, by hand. 

  Desi vorbim despre un proces lung, cei de la Apple spun ca sistemul este construit pentru a fi accesibil online, modificarile pot fi implementate fara ca iOS-ul sa fie actualizat, insa toate datele vor fi verificate manual, deci actualizarea lor va necesita timp. Apple are resurse foarte mari la dispozitie, poate rezolva problemele aplicatiei Maps, insa noi trebuie sa avem rabdare intre timp deoarece procesul nu se va termina rapid, si poate pana la lansarea iOS 7 vom putea utiliza iOS Maps fara prea multe probleme in Romania.

 • Ipad 2 wifi

  Asa ca asteptam ca ei sa repare maps deabia astept sa faca google maps si sa apara in app store.

 • Klaudinho

  Cumparatu Igo Europpa pentru navigatie este pomana curata 180 lei iar Romania 45 lei

 • Flo

  Cand vad stiri despre maps IOS 6 si cum l-au implementat ei in stadiul jalnic ma apuca toti dracii de decizia luata !Google maps filmeaza deja..in apa …marea bariera de corali ..si eu nu vad strazile din Romania cu maps de la Apple ! Desi folosesc Igo Primo…acum imi dau seama cat era de utila si google maps

 • Flo

  Bai prieteni..mai lasati-o cu igo primo…voua v- a fost vreodata de ajutor google street view? Mai incetetati cu comparatiile astea, comparati igo cu navigon nu cu street view

 • Daniel Ristea

  hehe ce optimist esti daca speri ca in ios 7 apple maps va fi functional pe romania. le va lua cel putin 5-6 ani de munca, mii de oameni, aparatura ca sa ajunga unde e google acum.
  iar pe langa asta trebuie sa se concentreze pe device-uri sa ramana in top

 • Klaudinho

  Io am scris pentru navigatie nu pentru alte functii …..

 • Flo

  @Klaudinho…functiile sunt tot ale aplicatiei !

 • apple xander

  Io nu stiu daca voi stiti ce vorbiti cand faceti vorbire despre noile maps sub iOS6. In Timisoara, cred ca au topat cu denumiri 5 bulevarde si vreo 20 de strazi, in rest nimic!!!!!!
  NIMIC!
  aia nu e aplicatie de navigatie, chit ca e livrata de tomtom defapt.
  IOS 6 e oricum cel mai prost IOS de pana acum si singurul care mi-a dat eroare la instalare, reusind cu restore sa-l instalez pe iphone4.
  porca miseria..bine macar ca mai pot face apeluri.
  In orice caz, pana nu apare 6.0.1 sau chiar 6.1, nu are rost sa incercati.

 • JohnnyUSA

  Din acest motiv nu am vrut sa fac trecerea la ios6, astept aplicatia de la google si abia apoi voi trece pe noul ios.

 • Ipad 2 wifi

  Oameni buni puteti vedea stretview dupa safari sau google maps dupa un browser din device-ul vostru!

 • Dar nu de pe un iDevice.

 • Andrei78

  Suntem o tara de taximetristi sau de livratori de marfa …

 • Victor Preda

  O lume intrega dezamagita , tu o tii ca un catar pe a ta ,,nu te intereseaza Aplicatia ,gata ajunge cu mii de comentarii inutile@ Andrei78 …..

 • Wei Shen 沈偉

  Ce vina am eu daca in unele tari merge perfect , mai bine ca Google Maps ?
  http://i798.photobucket.com/albums/yy270/Andrei78/b87858fb9caed9a09499deadb714295f.jpg