Apple sustine ca problema aplicatiei Maps din iOS 6 este generata de ea si promite ca va investi resurse importante pentru a o rezolva

14

  Ieri am aflat cu totii motivul in baza caruia Apple a renuntat la Google Maps, am aflat ca o versiune a aplicatiei va fi lansata in App Store pana la sfarsitul acestui an, iar acum aflam ca un manager al Apple sustine ca a sa companie isi asuma in totalitate responsabilitatea pentru problemele aplicatiei Maps. Era destul de greu de crezut ca Apple poate da vina pe oricine altcineva in legatura cu problemele aplicatiei sale, nu a facut acest lucru, iar managerul a promis ca se vor investi resurse importante de timp, si cel mai probabil de bani, pentru a repara aplicatia stricata.

Apple acknowledges the stumble. “We own this; we manage the vendors. This is no one’s issue but ours,” an Apple executive told me. And it vows to pour as much time and manpower into repairing Maps as it takes. Since the data is all online, Apple can introduce fixes instantly as they’re made, but “it’s not going to change by Friday,” says a product manager. That’s because, in general, the fixes have to be made one at a time, by hand. 

  Desi vorbim despre un proces lung, cei de la Apple spun ca sistemul este construit pentru a fi accesibil online, modificarile pot fi implementate fara ca iOS-ul sa fie actualizat, insa toate datele vor fi verificate manual, deci actualizarea lor va necesita timp. Apple are resurse foarte mari la dispozitie, poate rezolva problemele aplicatiei Maps, insa noi trebuie sa avem rabdare intre timp deoarece procesul nu se va termina rapid, si poate pana la lansarea iOS 7 vom putea utiliza iOS Maps fara prea multe probleme in Romania.