Prima Pagina Google Maps iOS 6 Maps vs Google Maps intr-un test facut de Reuters in...

iOS 6 Maps vs Google Maps intr-un test facut de Reuters in lumea reala(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Lw2Sh1Joj4[/youtube]

  Pentru ca atat de multa lume se plange in legatura cu aplicatia Maps din iOS 6, cei de la Reuters s-au gandit sa faca un test in orasul Hong Kong pentru a vedea cat de bine se descurca sistemele celor doua companii. In clipul video de mai sus aveti intregul test si din pacate niciunul nu a fost grozav, ambele dand utilizatorilor directii gresite, ambele avand propriile probleme. Chiar si asa, Google Maps-ul are harti mai detaliate si ofera mai multe informatii pentru utilizatori, deci ramane in continuare principala alegere a oricarei persoane pana in momentul in care Apple va reusi sa isi actualizeze hartile cum trebuie.

 • Wei Shen

  Usoare testele : Templul respectiv se afla langa Nathan Road , mergi tot inainte o jumate de ora si la capatul strazii in stanga e aleea starurilor si statuia lui Bruce Lee .

  De la statuie la pontonul de ferriboturi e faleza , mai scurta poate dar mai aglomerata decat strada pe care le-a indicat-o Google/Apple .

  Trebuie sa faca un traseu complicat gen Kowloon Walled City Park spre Star Ferry TST Pier via casa lui Bruce Lee .

  Va invit sa vizitati acea interesanta parte a lumii , Hong Kong. (Unde mai pui ca iPhoneul 5 acolo e 550euro si ipadul3 389 euro in Apple Store)

 • Wei Shen

  El zice ca l-a bagat harta printr-un tunel : e normal : La intersectia Nathan Road cu Salisbury Road (minutul 1:03 ) este interzisa traversarea ,este un culoar subteran care te scoate in fata aleii starurilor. Nu e un bug 🙂

 • Daniel Ristea

  teste facute de 2 idioti. degeaba ti se pune o harta in mana trebuie sa stii sa te mai si orientezi putin. aia intrau cu ipadu in zid :))
  da foarte elocvent testul. not

 • Wei Shen… imi doresc sa ajung in HK de pe cand eram copchil si citeam.. “Tai Pan”, “Nobila Casa” si toate cele de James Clavell.. Sunt convins ca e frumos acoloșa 🙂

 • Nu mă interesează cum merge acolo , ci in Romania