Prima Pagina Apple iPhone 5 va fi disponibil in inca 22 de tari incepand de...

iPhone 5 va fi disponibil in inca 22 de tari incepand de maine, Ungaria este cea mai apropiata de Romania

  Maine, 28 septembrie 2012, compania Apple va lansa iPhone 5 in propriile magazinele/cele ale partenerilor din 28 de tari din Europa si lumea intreaga, iar asta inseamna preturi de achizitie mai mici si posibilitatea de a cumpara terminalul doar trecand granita de vest a tarii. Ungaria este cea mai apropiata tara care va vinde iPhone 5 incepand de maine, insa Elvetia este tara in care terminalul va fi cel mai ieftin, asa ca daca aveti o masina si timp la dispozitie, puteti face o calatorie pana in Ungaria sau chiar Austria pentru a achizitiona noul dispozitiv. Toate magazinele Apple din aceste tari vor vinde iPhone 5 decodat la pret intreg, insa desigur ca il puteti cumpara si din magazinul online.

  Iata tarile in care veti gasi iPhone 5 incepand de maine : Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Elvetia. Vanzarile in magazinele Apple vor incepe, cel mai probabil, dimineata la ora 8, ora locala a fiecarei tari, si ar fi recomandabil sa fiti acolo dis-de-dimineata pentru a cumpara un terminal deoarece stocurile vor fi mici. Acelasi lucru este valabil si pentru magazinul online deoarece dupa ce comenzile vor fi dschise timpii de livrare vor creste imediat si ati putea comanda un iPhone aici, insa livrarea ar putea veni in doua saptamani/o luna.

 • Blitzkrieg

  Nu o sa cumpar niciodata de la unguri,

 • Boo

  Bine că bagă la unguri care sunt 9 milioane și nu bagă la noi.

 • robert

  Zaone an Italia deja de la 00:00 de astazi se vand telefoanele.Anul asta nu mai asteapta dimineata.si poi la un magazin ce se cheama expert este cea mai mare oferta ce a mai existat vreodata la produsele apple, iphon 4s de 16GB la 399 euro.

 • Hybrid

  Cam mult rasism pe aici 🙂 (nu sunt ungur)

 • Dani L.

  ZAONE, ora 8 dimineata nu este ora de deschidere cea corecta pt.Ungaria si banuiesc, cum zicea si robert mai sus, va fii ora 00:00. De ex., la operatorul de telefonie mobila T-Mobile.hu telefonul se poate comercializa incepand cu ora 00:00 la magazinul MAMMUT in Budapesta. Asta am citit eu de pe pagina celor de la T-Mobile.hu

 • Oancea

  Daca sti ca va fi cel mai mic pret in Elvetia poate mi-l spui si mie.
  Mersi

 • Oancea

  Oricum pentru garantia de 2 ani oferita de operatorii din Romania, fata de cea de 1 an oferita de Apple, se merita sa ma mai astepti inca o luna.

 • @Dani L.: Apple le recomanda ora 8, daca ei vand inainte o fac pentru ca asa vor ei, nu pentru ca astea sunt guideline-urile.

 • Julius

  Apple baca râca intre unguri si romani!Care e logica de sint cotati “superiori” cind vorba lui Boo ei sint cu mult mai putini ca si noi!Noi nu sintem o piata de desfacere de luat in seama?

 • florinedy

  stie cineva preturi?

 • Sparxxx

  Pt Elvetia incep de la 729chf, adica 600 euro 16 Gb

 • Andrei78

  Ce salarii au ungurii si ce salarii au romanii ? Simplu pentru ce e aleasa Ungaria inaintea Romaniei.

  Salariul minim in Ungaria e 322 euro , in Romania e 160 . Adica dublu . Si un salariu mediu de 350 in Romania e 700 in Ungaria. Si e logic sa deschida acolo decat aici .

 • sebastian

  revin si spun inca odata …. 2750 ron pretul corect si de romania stati linistiti …

 • octavian

  romanik va fi ultima pe lista tuturor de acum incolo.si nu ca ungurii ar fi 9 mil de locuitori iar noi 18 mil dar noi suntem deja oaia neagra a europei in foarte scurt timp oaia neagra a lumii.la cati cleptomani,corupti si penali au ajuns sa ne conduca nu-i de mirare ca ramanem ultimii mereu

 • poetuc

  Pretul in Italia la iphone 5 16G 729 E, in germania e 679 E,in appstore!!!!!de ce apare diferenta asta de pret ?

 • Anonymous

  In Budapesta la iStyle gasesc produsul sau au apple store?
  Stie cineva la ce preturi se vand fara contract?

  Mersi

 • Goaji

  Un prieten care locuieste in Franta si circula des in Elvetia mi-a pomenit ceva despre returnarea TVA-ului la iesirea din tara. Stie cineva amanunte? Daca primesti TVA-ul inapoi, iese iphoneul sub 500.