60% dintre posesorii de terminale iPhone ar fi facut deja update la iOS 6

  Luni Apple a anuntat ca 5 milioane de terminale iPhone 5 au fost comercializate in doar 3 zile si ca 100 de milioane de iDevice-uri au facut update la noul iOS 6. Cifra este impresionanta si ne da de inteles ca utilizatorii au fost dornici sa testeze noua versiune a sistemului de operare, iar alertele trimise de sistemul Software Update au contribuit cu siguranta la cresterea ratei de adoptie. Conform unei companii care face studii de piata, numita OnSwipe, 60% dintre posesorii de terminale iPhone au instalat deja iOS 6, 42% dintre posesorii de tablete iPad au facut acelasi lucru, iar daca facem o statistica pentru posesorii ambelor dispozitive, atunci rata de adoptie este de 45%.

iOS 6 has photo posting, where you can upload photos and videos from the phone, so now web apps, if they implement that camera feature, publishers know users can take advantage of it immediately. And for us, they did something in iOS 6 that made Safari a lot better, it’s noticeable, so we know that 41 percent of iPad users are seeing a better experience, that’s great after one week.

  Daca facem o comparatie cu iOS 5, atunci va spun ca abia la o luna de la lansarea acelei versiuni a iOS am putut vorbim despre o rata de adoptie de 38% in randul posesorilor de terminale iPhone, deci Software Update-ul din iOS a ajutat foarte multi utilizatori sa faca update cand a trebuit. Datele celor de la OnSwipe se bazeaza pe o retea de website-uri partenere prin care 100.000 de iDevice-uri au trecut pana in cursul diminetii de ieri, deci nu vorbim despre cifre exacte, ci despre o proiectie facuta in baza unor date reci.

14 COMENTARII

  1. Nu stiu la voi dar la mine pe i4 se misca mai greu ios6, unde mai adaugi ca nu avem nici o imbunatatire din alea 200, chiar nu vad rostul update-ului pe i4…

  2. De acord cu tine, WnB. Imi placea mult Iphone-ul si iOS-ul tocmai pentru ca mergea impecabil, fara lag, iar acum se comporta ca tableta mea Samsung cu Android, adica un store greoi, fara nici o placere de-al utiliza si mici sacadari prin meniu. Poate se vor rezolva cu un update sau poate asa a vrut Apple, sa ne faca sa renuntam la telefoanele noastre vechi. Momentan, iOS 6 e belit!

  3. O statistica corecta ar fi daca din astia 60% s-ar scade cei care au facut downgrade. Curiozitatea este mare la inceput, mai rau este dupa.

  4. Am iphone 4s si de cand miam instalat ios 6 am 2 probleme: wi-fi parca nu gaseste intotdeauna unele retele si a doua cand incerc sa modific volumul intr-o convorbire are lag, voi ati patit asa? Am dat si reatore fara backup:))

  5. Eu sunt multumit cum se comporta pe i4, imi place integrarea cu facebook si twitter a contactelor, aspectul mai finisat, optiunile remind later cand resping un apel etc. desi aveam jailbreak pana acum, deocamdata sunt fara si nu ii simt lipsa cum credeam. Pe ipad2 nu am facut inca update, astept un jailbreak unde sa mearga toate. Apropo Zaone, mai updateaza tabelul de jailbreak.

  6. IOS 5.1.1 este cel mai bun pentru iPhone 4 ,,,,asa cum 3G-ul meu a ramas pe 3.1.3 fiind perfect pentru el asa iPhone-ul 4 ramane pe 5.1.1 … IOS 6 este mai lent are lag si consuma mai mult …
    IOS 6 este facut si optimizat perfect pentru Dual Core ,4S, 5 si iPad 2,3 , ce sa caut eu in schema asta cu 4 ,,cind toate noutatile lipsesc ….Astept Lansarea iPhone 5 in RO ….Anul asta 3GS a iesit la pensie la anul iese si iPhone 4 ….
    Am avut onoarea de pune mana cinci minute pe un iPhone 5 Negru …. Super tare ….Barbatesc ,usor ,finut si rapid tare …nici nu discut sa nu-mi iau iPhone 5 difernta de viteza este enorma + noile functii care pe 4 lipsesc …

  7. Nu stiu ce probleme aveti voi pe ios 6..dar mie pe iPhone 4 mi se misca excelent. Bateria are o autonomie putin mai buna si safari este mult mai rapid. Mentionez ca nu am avut niciodata jailbreak ,iar pe ios 6 nu am instalat nici un back up si de fiecare data cand am facut update la soft am setat telefonul ca nou.

  8. Am fost si eu tentat sa pun ios 6 pe i4, dar mi-a trecut repede. Nu are cum sa mearga mai bine decat 5.1.1, mi se pare destul si maxim pentru acest sistem.