Scale iti permite sa spui lumii intregi ce melodii asculti

  Scale este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti anunta lumea intreaga in legatura cu melodiile pe care le ascultati prin intermediul aplicatiei Music din iOS. Tweak-ul adauga in interfata aplicatiei Music un buton prin intermediul caruia puteti partaja prin email, iMessage Twitter sau Facebook numele melodiei rulate de aplicatie si numele artistului care o canta. Daca aceste optiuni nu sunt chiar atat de interesante pentru voi, atunci aveti posibilitatea de a adauga numele melodiei intr-un playlist, deci puteti face si liste cu melodiile preferate.

Easily share what you’re playing in Music via Twitter, Facebook, email, or message using Scale. When listening to a song in Now Playing, tap the Share button to find a variety of options. Add a song directly to a playlist by tapping the “Add to playlist” option. Facebook sharing is available on iOS 6 only.

  Scale este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia, insa doar pe iOS 6 aveti posibilitatea de a folosi functia Facebook Share.