Prima Pagina aplicatii App Store-ul din iOS 6 are probleme de performanta? Iata cum le...

App Store-ul din iOS 6 are probleme de performanta? Iata cum le poti rezolva!

  Destui utilizatori s-au plans ca dupa instalarea iOS 6 pe propriile dispozitive App Store-ul functioneaza extrem de greu si nu doar in ceea ce priveste instalarea aplicatiilor, ci si in ceea ce priveste navigarea prin meniuri. Cei de la OS X Daily sustin ca problema ar avea legatura cu sistemul Genius for Apps, un sistem care analizeaza tot ceea ce vizualizati/cautati/descarcati voi din App Store si va face recomandari perosnalizate. Acest sistem analizeaza tot si se pare ca ar afecta timpii de accesare/descarcare a aplicatiilor, iar pentru a rezolva problema exista o solutie simpla, dezactivarea sa.

  Pentru a dezactiva Genius for Apps trebuie sa mergeti in Settings>Privacy(care trebuie sa fie On)>Location Services>System Services(aflat la baza meniului) si sa dezactivati optiunea Genius for Apps. Eu o am dezactivata tot timpul din sistemul Location Services si nu am avut vreodata vreo problema in a accesa/descarca aplicatii din App Store, deci probabil asa veti rezolva si voi situatia.

 • Rely

  Calea corecta e settings->privacy->location services(ON)->system services

 • xs

  Doar mie mi se intampla sa imi agate ca naiba in sectiunea Purchased pe iPad 3 ?

 • Anonymous

  Nu ajuta la nimic dezactivarea optiunii respective, cel putin in cazul meu. O am pe off de 10 zile si pe Ipad 3 se misca infect App Store-ul… astept cate 4-5 secunde la fiecare “click”. Aberant.
  Mai astept pana in noiembrie, daca nu rezolva problemele renunta la Apple pana la urmatorul Iphone.

  Tot ce au scos in ultima vreme e plin de probleme: iOS6 PRAF (fara maps, bateria se duce f repede pe 4S), Iphone 5 slabut rau, Apple Store-ul nou plin de bug-uri si foarte lent.

 • crocodilu

  la mine pe ipad 3 nici nu exista optiunea aia macar acolo. ios6, evident.

 • IonutAR

  Zaone, te tzuc ma !!!!

  La mine pe iPhone 4, in AppStore, pe iOS6, agata ca naiba !

  Acum am dezactivat tampenia aia de Genius for Apps si ghici : Merge ca uns ! Multam !

  Vezi de aia iubesc iDevice.ro ! 🙂

 • claudiu91

  eu am avut ceva probleme cu el… am stat 40min sa descarce si sa instaleze igo si am viteza de 8mb pe wi-fi

 • eusuntdavid

  app storu pe ipad 3 si iphone 4 cu IOS 6 e mizerabil

 • Olariu

  o solutie si pt ipad ca nu exista optiunea :-S

 • Care iPad? Wi-Fi?

 • Simi79

  Ipad 2 cu iOS 6 , nu am optiunea aceea

 • decebal

  Salutare

  Incerc sa decarc cateva aplicatii gratuite din App Store ii dau parola si nu se intampla nimic.Imi cere sa ii dau parola iar si iar .Am bagat parola de 10 ori consecutiv si nimic.Imi da la un moment dat un mesaj “Improve apple id security.To help ensure the security of your Apple Id, chosse three security questions and answers.Ce este cu aceste 3 intrebari de securitate?Mentionez ca am dezactivata optiunea genius.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc frumos

 • catalin

  le-am dezactivat pe toate, si cand dau sa iau o aplicatie imi da eroare, imi spune ca nu s-a putut conecta la itunes, desi youtube si safari merg fara probleme, de la ce sa fie? am ajuns sa stau pe 3g ca merge mai bine….