App Store-ul din iOS 6 are probleme de performanta? Iata cum le poti rezolva!

  Destui utilizatori s-au plans ca dupa instalarea iOS 6 pe propriile dispozitive App Store-ul functioneaza extrem de greu si nu doar in ceea ce priveste instalarea aplicatiilor, ci si in ceea ce priveste navigarea prin meniuri. Cei de la OS X Daily sustin ca problema ar avea legatura cu sistemul Genius for Apps, un sistem care analizeaza tot ceea ce vizualizati/cautati/descarcati voi din App Store si va face recomandari perosnalizate. Acest sistem analizeaza tot si se pare ca ar afecta timpii de accesare/descarcare a aplicatiilor, iar pentru a rezolva problema exista o solutie simpla, dezactivarea sa.

  Pentru a dezactiva Genius for Apps trebuie sa mergeti in Settings>Privacy(care trebuie sa fie On)>Location Services>System Services(aflat la baza meniului) si sa dezactivati optiunea Genius for Apps. Eu o am dezactivata tot timpul din sistemul Location Services si nu am avut vreodata vreo problema in a accesa/descarca aplicatii din App Store, deci probabil asa veti rezolva si voi situatia.

Articolul precedentCarmageddon pentru iOS apare intr-un nou trailer(Video)
Articolul următorBanii rezolva problemele terminalului iPhone 5(comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.