Prima Pagina Apple iPhone 5 este greu de gasit in SUA si in lumea intreaga,...

iPhone 5 este greu de gasit in SUA si in lumea intreaga, utilizatorilor nu le pasa de problemele din iOS 6

  Vineri terminalul iPhone 5 a fost lansat in 22 de tari din intreaga lume, numarul tarilor care comercializeaza acum terminalul fiind de 31. Dupa un weekend in care 5 milioane de terminale iPhone 5 au fost vandute in doar 9 tari, Apple nu a mai anuntat cifra de vanzari a dispozitivului in aceste 22 de tari in care el este acum disponibil, insa probabil vorbim despre cateva milioane de unitati vandute foarte rapid. Desi in ultimele saptamani au fost prezentate diverse probleme ale dispozitivului, lumea nu prea pare sa isi faca griji in legatura cu acest lucru si il cumpara imediat ce apare in magazin, ba mai si asteapta la coada cand stocurile se termina.

  Un analist al celebrei firme Piper Jaffray a facut un sondaj in 20 de magazine Apple de pe teritoriul SUA pentru a vedea daca gaseste terminale iPhone 5 in stoc, a avut noroc si a gasit in 5 dintre ele, insa magazinele se aflau in orase mici si terminalele disponibile erau doar pentru operatorul Sprint. Desi in SUA Apple are sute de magazine, situatia celor 20 se aplica pentru marea majoritate a magazinelor Apple si in Europa situatia nu este cu mult diferita, terminalul fiind extrem de cautat de catre consumatori, in ciuda unui pret nu foarte mic si a catorva probleme.

  Avand in vedere ca acum cererea depaseste oferta, exista posibilitatea ca iPhone 5 sa ajunga greu in alte tari de pe glob si aici includem Romania.

 • claudiu91

  eu zic ca le pasa de problemele din ios6 dar sunt constieinti ca in android os sunt de 100 de ori mai multe probleme

 • adrian

  @claudu91 iti dau dreptate,detin un android si de cand il am numai de probleme am avut parte

 • Anonymous

  nu le pasa fiindca nu stiu 🙂
  @claudiu te rog mentioneaza macar 2 😀 eu am gs2 si nu am niciona poate odata la 3 luni mi se blocheaza dar nu o vad ca o problema care sa ma faca sa zic ca android 4.1 e de rahat

  @adrian cand zici ca detii un android te referi la faptul ca detii un acer sau un huawei da 😀 .. frate daca vrei sa compari IOS si Iphone cu un telefon ia un android din ultima genratie .. da un telefon pe masura nu unul de 2mil si sa zici ca are lag .. asta tu ai lag cand cumperi asa telefon nu telefonul ..

  SI apropo cand IPHONE a luat ultima oara titlul de cel mai bun telefon ca nu tin minte 😀

 • Daniel Ristea

  le pasa la aia de pe Wall Street. cand crestea Apple la bursa ne bagai articol imediat. acum cand scade pauza. si culmea ca scade dupa lansarea iphone care e asa minunat si apreciat. nu s-or fi obisnuit userii inca cu faimosu iphone 5. politica asta de marketing se pare ca nu mai functioneaza.

 • Dany

  @Daniel Ristea. Domnu paleta de pim pong ,cautati-va un forum pentru cei cu , capace de wc.

 • D@niel: Sunt 3 culmi.
  Prima este ca se intampla de fiecare data sa creasca actiunile inainte de lansare si sa scada dupa.
  A doua este ca identic si la fel (sic!) se intampla si la Samesung.
  A treia culme este ca politica de marketing a Apple va functiona si de-acum inainte, fara sa-i pese de problemele tale.
  Iti fac o recomandare: pune bani de-o parte si cumpara-ti un iPhone 5; meriti unul.
  Chiar daca pretul actiunilor AAPL scade la $659, SSNLF sunt la $93, semn ca cererea de frigidere nu-i asa de mare.

 • Victor Bulgar

  Apropo, lasand problemele iPhone 5 la o parte, ecranul este vizibil mai bun fata de 4/4S, culorile sunt mai saturate si negrul mai intunecat. Daca vorbesti cu un posesor de alt terminal cu HD Voice, chiar simti diferenta de calitate, parca ai asculta o inregistrare din Voice Memo.

 • Apple va vinde iPhone-uri cu milioanele multi ani de-acum incolo…se diferentiaza printr-un lucru (cred eu) important pentru utilizator: calitatea materialelor.
  Drept dovada, va dau un mic exemplu:
  Acum 2 zile o colega de la locul de munca si-a vandut iPhone 4-le in ideea de a-si cumpara Galaxy S3. Ieri cand a venit la servici, surpriza…n`avea S3. A gasit un S3 la 2200 lei, avea banii…de ce nu l`a luat ? Citez: ” Nu dau 22 de milioane pe un plastic “. Dupa cum ziceam si in alte posturi, la urma urmei degeaba bagi hardware puternic daca toata tehnologia aia o bagi intr-un plastic…si sincer, a fost singurul criteriu de selectie cand am decis sa-mi iau iPhone 4 si nu Galaxy S2. Cred ca daca Samsung s-ar apuca de fabricat telefoane din materiale de calitate, le-ar creste vanzarile considerabil.