Prima Pagina Cosmote “Surse confirma” ca iPhone 5 urmeaza sa fie lansat pe 19 octombrie...

“Surse confirma” ca iPhone 5 urmeaza sa fie lansat pe 19 octombrie in Romania

  Conform celor de la ZF, “surse” din piata confirma lansarea iPhone 5 pe data de 19 octombrie la Cosmote Romania. Data pare plauzibila, este o zi de vineri, insa inainte de asta trebuie sa aflam de la Apple ca totul va avea loc. iPhone 5 a fost lansat pe 21 in SUA si lansarea la o luna in Romania este plauzibila, insa cred ca oricine putea sa isi dea seama de asta in momentul de fata. Din informatiile mele, Apple inca nu a anutat operatorii de telefonie mobila in legatura cu data de lansare a terminalului iPhone 5, deci acest zvon ar putea fi doar o incercare de a atrage putina atentie.

Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, va lansa smartphone-ul Apple iPhone 5 pe data de 19 octombrie, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa locală de comunicaţii. “Data lansării este fixată pentru 19 octombrie”, potrivit sursei menţionate. La fel ca şi în cazul celorlalte telefoane vândute de companie, Apple iPhone 5 va fi vândut de Cosmote fără a fi codat – blocat în reţeaua proprie, potrivit sursei citate.

 • TheDog

  “fără a fi codat – blocat în reţeaua proprie”

  ???

  ori alba ori neagra?

 • Vali

  Prețurile la i 5. or sa fie mai mari decât la Orange sau Vodafone , fie ca sunt achizitionate cu abonament sau la liber , dar avantaj ca sunt deblocate

 • @TheDog: E alba, spune ca e decodat.
  Ok, eu am aflat ca Apple inca nu a anuntat operatorii in legatura cu data de lansare. Asta nu inseamna ca pe 19 nu va avea loc, dar e posibil sa fie ceva nesustinut de o informatie concreta.

 • Goaji

  Pana la urma, ce pierde Cosmote ca vinde terminalul deblocat? Daca ti-ai facut contract, banii vin lunar. Iar daca dupa asta ti-ai luat telefonul si te-ai mutat la concurenta, numa bine nu tii reteaua ocupata, ca banii din abonament tot trebuie sa ii dai.

 • @Goaji: Si-au luat multe tepe prin vanzarea terminalelor decodate, isi vor mai lua.

 • Florin

  Iar pe 20 Octombrie iDevice organizeaza un concurs card are ca premiu un iPhone 5!!! 🙂

 • :)))) Well atunci implinim 3 ani, so it would adequate.

 • TheDog

  tocmai.. ca din anunt se contrazic
  “fără a fi codat – blocat în reţeaua proprie”
  ori nu e codat (deci deblocat) ori blocat in reteaua proprie

  oricum la cosmote cred ca o sa fie deblocat la fel ca in anii precedenti
  din cate stiu nici un operator nu o sa vanda iphone la liber ci doar cu abonament?

 • Spune “fara a fi codat, adica blocat in reteaua proprie. Asa trebuie inteleasa expreia aia.

 • Goaji

  Tepe isi ia toata lumea. Crezi ca terminalul decodat atrage mai mult tzeparii? E posibil…

 • cezarica

  “fără a fi codat – blocat în reţeaua proprie”

  Ce e după minus reprezintă în fapt explicaţia cuvântului “codat”, asta ca să înţeleagă tot omul indiferent că e muncitor cu 4 clase sau inginer cu 3 facultăţi ce înseamnă un telefon care nu este “codat”.

  Practic mai pe înţelesul celor care îs mai grei de cap, ei zic defapt că telefonul nu este blocat în reţeaua vânzătorului, în speta Cosmote, deci poate fi folosit cu orice cartelă SIM de la orice operator GSM, atât din ţară cât şi din străinătate.