Prima Pagina Cosmote Cosmote isi extinde acoperirea de date si voce in metroul din Bucuresti

Cosmote isi extinde acoperirea de date si voce in metroul din Bucuresti

  La un an de zile dupa ce Orange si mai apoi Vodafone au dat drumul retelelor 3G din metroul bucurestean, astazi Cosmote anunta ca si-a extins reteaua in cadrul metroului. Vorbim practic despre internet prin 3G la metrou prin Cosmote si extinderea acoperirii astfel incat apelurile sa nu se mai intrerupa, cei de la Cosmote miscandu-se cam greu din acest punct de vedere. Daca anul trecut Orange si Vodafone au oferit peste doua luni de internet gratuit la metrou cu ocazia deschiderii retelei, anul acesta Cosmote-ul nu face nimic altceva in afara de a anunta extinderea acoperirii.

  Mai multe aveti in comunicatul de mai jos.

Conform angajamentului de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, oriunde clienţii au nevoie, COSMOTE România îşi extinde acoperirea de voce şi date, oferind servicii de comunicaţii mobile de calitate pentru toată reţeaua de metrou Bucureşti. Astfel, clienţii COSMOTE România vor putea să vorbească mai mult cu prietenii, familia sau colegii în timpul călătoriei lor spre casă, serviciu sau spre o întalnire. Mai mult, ei au posibilitatea de împărtăşi cu prietenii online toate întâmplările neaşteptate întâlnite în drumul lor cu metroul pe Facebook, Twitter sau Instagram. Aceştia pot asculta un radio online folosind cea mai mare viteză oferită de reţeaua 3G sau chiar să se uite la posturile preferate pe Dolce Mobile TV.

„Metroul este unul dintre cele mai utilizate și populare mijloace de transport din Bucureşti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin îmbunătățirea capacităţii, atât în ceea ce priveşte calitatea, cât şi acoperirea rețelei, pe zonele de voce şi pe date, venim în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor noştri, oferind servicii de comunicare de cea mai bună calitate”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technology Officer, COSMOTE România.

COSMOTE România acoperă toată zona de metrou cu servicii 2G şi 3G cu cea mai mare viteză de download disponibilă pe piaţă. COSMOTE România va continua dezvoltarea acoperirii de la metrou (linii sau staţii noi) pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienţii săi. Serviciile 3G sunt disponibile pentru peste 68% din populaţie. Baza de clienţi 3G a crescut semnificativ în primul semestru, cu 113% comparativ cu prima jumătate a lui 2011. În prezent, reţeaua de metrou Bucureşti se întinde pe 69,25 km de linii duble, distribuiţi pe patru magistrale şi 51 de staţii. Distanţa medie dintre două staţii este de 1,5 km.

 • Era si timpu

 • Pingback: Stiri despre Comunicatii si Telefoane - Page 57 - My Garage()

 • Da ce sa spun fenomenal eu stau in berceni la ira si nu am semnal 3G deloc in casa,abea am semnal pe gsm asa ca sunt praf norocul lor ca am abonamentul prea vechi ca daca nu direct vodafone ar scrie pe mn ca prea nesimtiti sunt

 • brb ma duc repede la biserica sa aprind o lumanara 🙂

 • Sandu

  De peste 2 saptamani am semnal 3G de la cosmote (statii crangasi, basarab, victoriei, gara, grivita, 1 mai, stefan cel mare, obor, unirii…). La inceput am crezut a e o greseala, banuiesc ca au fost in teste…

 • Serban

  Cosmote a anuntat pt ziarul financiar ca iphone 5 va fii lansat pe 19 Oct. Ca si pt iphone 4s lansarea a fost pt toti cei 3 operatori simultan declara ei,asa este?
  Si cica la cosmote nu iti blocheaza telefonul la reteaua lor daca il iei la abonament..interesant fata de vodafone sau orange unde te pun sa platesti un extra de 200 ron pt aceasta facilitate.

 • Manuel

  Prea tare 🙂 pentru mine cosmote ramane singura retea praf :))) in domeniu semnal dar fiind sincer de ani de zile numai cosmoye folosesc pt singurul motiv ca au multe optiuni faine ,,,, la convorbiri

 • AlexMihail

  La fix pentru a-mi lua iP5 neverlocked de la ei 🙂

 • iRunaway

  Erau ultimii din acest punct de vedere. Pana si Digi.Mobil stateau mai bine ca ei.

 • iChaz

  Foarte bine ca au reusit si ei sa introduca 3G la metrou.
  Cand Vomafon si Oranj imi vor da 125 min nationale + 75 sms nationale + 125 MB + 1.5 GB (3 GB promotional – vad ca acum au mai extins inca 1 luna, pana pe 31 octombrie) la 13 eur… atunci ma mut la ei. Am scris doar ce ma intereseaza in mod special de la extraoptiunile la prepaid. Minutele in retea nu le includ pentru ca’s prea multe si nu are rost.

 • dany

  era si timpul in unele locuri nu am semnal deloc cu cosmote-ul asta 3g numai vb

 • minimally

  @IChaz deacord cu tine. E foarte ok oferta de 3gb la 7€…super bn merge netul.

 • Mihai_rt

  Era si timpul, dar ar trebuii sa faca ceva si cu semnalul 3g si de suprafata,

 • Ceea ce multă lume nu știe este ca înaintea lii Cosmote , Rds-ul a pus si el același proiect pe picioare . Acoperirea din metrou fiind o lucrare mare si deoarece se putea munci numai seara , au venit forte proaspete din toată tara sa ajute la proiect . Acum nu am idee cât de bine merge , îndată aud frecvent ca Orange are cel mai bun proiect vizavi de proiect/echipamente/execuție/teste si rezultate radio.
  La alții cică mai da cu “virtual” si se mai întrerupere…
  Barfe din auzite , nimic concret …

 • Andrei Marinescu

  Salutare chiar acu testez la metrou … Merge bine 3g in statiile de metrou insa in tunele semnalu se pierde ca si inainte :((

 • ar trebui sa includa in program si mallurile, lucrez in Afi si am semnal doar in unele locuri