Prima Pagina Apple O macheta a iPad Mini este comparata cu iPad 3, Amazon Kindle...

O macheta a iPad Mini este comparata cu iPad 3, Amazon Kindle Fire HD si Google Nexus 7

  Ieri v-am spus ca tableta iPad Mini ar urma sa fie prezentata in cadrul unei conferinte pentru care Apple va trimite invitatii pe data de 10 octombrie, iar acum vedem o comparatie a unei machete a tabletei si alte produse similare disponibile acum pe piata. Kindle Fire HD si Google Nexus 7 sunt principalele competitoare ale iPad Mini, in ceea ce priveste marimea tableta celor de la Apple iese castigatoare, insa daca vorbim despre pret atunci lucrurile sunt complet diferite. iPad Mini are un ecran mai mare, are un pret mai mare, insa exista sanse la fel de mari ca ea sa inregistreze vanzari mai bune.

  Comparatia cu iPad 3 si iPhone-urile este facuta doar in ideea de a ne demonstra diferenta de marime, insa important este cum se va prezeinta iPad Mini in fata tabletelor Android, iar asta probabil vom afla peste cateva saptamani de zile.

 • Sile

  Sunt curios ce procesor va avea,ram,video,retina sau nu,si pretul.

 • Serban

  Se preconizeaza ca toate componentele din ipad2..se schimba doar densitatea la ecran (fiind suprafata mai mica) si lighting doc. Probabil in felul asta vor pastra productia de componente, scotand din productie ipad2 .

 • Serban

  Chiar ma gandesc tinand cont ca leaksurile de la i5 au fost atata de multe iar pt ipad mini ceva mai putine, daca cumva tine de faza ca i5 e facut in China si acest ipad mini ar fii facut in Brazilia(adica mai aproape de Apple care ii frige bine 🙂 )

 • Neah, e un subiect mai putin interesant, de aia sunt mai putine informatii.

 • Georgian

  In mod cert va avea niste deficite considerabile fata de ipad 3, altfel intra in competitie directa la vanzari una cu cealalta. Personal consider marimea de la ipad mini mai practica pentru folosire, insa daca nu va avea retina , aceleasi performante atunci nu se va justifica schimbul.