Prima Pagina Noutati Rohm produce primele incarcatoare de unica folosinta pentru smartphone-uri

Rohm produce primele incarcatoare de unica folosinta pentru smartphone-uri

  Rohm este un producator de accesorii pentru terminale mobile, iar la CEATEC 2012 el a prezentat un produs care promite sa ne incarce, complet smartphone-urile o singura data inainte de a il arunca. Produsul furnizeaza 5Whr, functioneaza pe baza celulelor de hidrogen si de indata ce a incarcat smartphone-ul nostru este bun de aruncat la cel mai apropiat cos de gunoi. Ideea acestui gen de produse este de a oferi o solutie rapida de incarcare pentru cei care au nevoie de acest lucru dar nu au o priza sau un accesoriu special si ideea cred ca va starni interesul multor persoane in viitor.

  Pentru cei interesati sa obtina mai mult, exista si un produs care este capabil sa ofere 200W de energie electica pentru laptop-uri, televizoare sau PC-uri, insa acesta nu poate fi transportat chiar atat de usor. Aceste produse vor fi disponibile pe piata in anul 2013, insa deocamdata nu se cunosc preturile.

 • Octav

  Chiar util iti iei cateva in geanta si esti asigurat pt 3-4zile

 • Richard

  2-3 in geanta? tu crezi ca se va vinde la pret de baterii 777? Sunt ferm convins ca pretul la 3 din astea acopera pretul unui incarcator solar pentru telefon.

 • Adrian

  Am baterie externa de 12.000 mah…. Cu iesire de 1000 sau 2000mah … Pot incarca si ipad-ul cu ea. confortabila si usoara !!! Sau orice alt dispozitiv, findca iesirile sunt pe usb. Sincer nu imi atrage atentia acest incarcator de unica folosinta, chiar daca foloseste o noua tehnologie, sau vrea sa arate ceva nou in domeniu 🙂

 • Hybrid

  Este un inceput macar 🙂

 • Daca nu se va vinde la pret mic, intrebarea logica e: care e scopul ? daca sare pretul de 5$ , va fi un epic fail 🙂

 • Alin Cristian

  sunt curios cum incarca iphone 5 :>