iBell Mini este accesoriul perfect pentru cei care se trezesc greu dimineata

6

  Aveti probleme in a va trezi dimineata pentru a merge la serviciu, la scoala, sau unde aveti voi treaba? Alarmele ceasului/ale iPhone-ului nu sunt indeajuns de puternice pentru a va trezi? Daca raspunsul este afirmativ, atunci aveti cu siguranta nevoie de iBell Mini. In imaginea de mai sus aveti prezentat produsul care se conecteaza la portul USB de 30 de pini al iDevice-ului vostru, este echipat cu un sistem audio puternic si va poate trezi fara probleme dimineata. Folosind iBell Mini cred ca veti trezi si cativa vecini, insa important este sa va treziti voi.

You don’t get much more of an extreme contrast than this iBell, taking the classic look of an alarm clock with twin bells and marrying them with a snug iPhone cradle. Download the app and then when your phone vibrates in the morning you can now get woken up by the retro metallic sounds of bells. It works like a cradle, charging up your phone if you connect it to an AC adapter. There is also a mini version, which is just a bell “head” that you can connect to your phone to transform the ringing sound of your phone. Both the iBell and iBell mini come in different colors as well.

  iBell Mini este disponibil si sub forma unui dock la care teroretic ar trebui sa puteti conecta si o sursa de curent, deci nu ar trebui sa va faceti griji ca peste noapte veti ramane fara baterie. iBell Mini este disponibil pentru achizitie de aici la pretul de 38$.