Steve Jobs a gandit tableta iPad cu aproape 3 decenii in urma(Audio)

1

  Stiti cu totii ca marile companii incep sa dezvolte un nou produs cu cativa ani inainte ca el sa ajunga pe piata, in aceasta perioada ele ajustand si perfectionand tot ce are legatura cu el. Ei bine la Apple acest proces incepe devreme, foarte devreme, Steve Jobs gandidu-se sa faca tableta iPad inca din anul 1983, inainte sa fie dat afara de la compania pe care o fondase. Intr-un discurs al sau, publicat acum, Jobs vorbeste despre introducerea unui calculator intr-o carte, despre cum oamenii ar putea invata sa il foloseasca in 20 de minute si despre alte cateva functii ale tabletei iPad pe care o stim si o utilizam astazi.

Apple’s strategy is really simple. What we want to do is we want to put an incredibly great computer in a book that you can carry around with you and learn how to use in 20 minutes. That’s what we want to do and we want to do it this decade,” says Jobs. “And we really want to do it with a radio link in it so you don’t have to hook up to anything and you’re in communication with all of these larger databases and other computers.

  Acesta nu este singurul produs pe care Jobs l-a gandit cu mult timp inainte ca Apple sa apuce sa il dezvolte, majoritatea celor pe care le utilizam astazi au ajuns in mintea fostului CEO inca din anii tineretii si daca nu ar fi fost inlaturat de la conducerea Apple, atunci probabil am fi avut un iPhone mult mai devreme.