Nokia ataca iPhone-ul, recomanda Lumia pentru ca este disponibila in mai multe culori(Video)

[youtube]http://youtu.be/Zjrv9-Botx8[/youtube]

  Nokia incepe sa “isi arate coltii” in ultima vreme si cel mai recent spot publicitar al sau le recomanda utilizatorilor sa achizitioneze terminale Lumia pentru ca sunt mai colorate. Pentru Nokia nu prea conteaza ce hardware sau functii se ascund in terminalele alea, ele sunt colorate, deci trebuie sa fie alese in locul terminalului iPhone 5. Nu stiu cine face reclamele astea la Nokia, insa cand Samsung ataca iPhone-ul mai spune si cate ceva despre functiile terminalelor sale sau despre hardware-ul inclus. Nokia in schimb merge pe abordarea oamenilor simpli.

20 COMENTARII

  1. Se pare ca nokia,duce lipsa acuta de imaginatie daca au ajuns sa promoveze terminalele,doar pt diversitate de culori disponibila :)))) sant chiar jenanti

  2. Esti sigur ca Nokia au facut spotul asta ? Cred ca Nokia are destula experienta in businessu asta incat sa nu coboare la penibilitati de genu asta…acum avem iPhone…inainte de iPhone ce telefoane erau cele mai populare ? Din punctul meu de vedere Nokia a pierdut teren prin simplul fapt ca nu au introdus Android pe terminalele lor, pentru ca sa fim seriosi, singura “batalie” a smartphone-urilor este intre iOS si Android.

  3. reclama se inscrie in categoria celor vechi de la Apple, cand iPod-ul era inca marea revolutie. Acolo, aveam userul generic(contur negru) de iPod, deosebit prin castile albe si playerul colorat, in timp ce aici avem Lumia colorat, care se diferentiaza de iPhonurile care evolueaza din ce in ce mai lent. Lumia e pozitionat ca ‘underdog’ fresh, intr-o lume de fanboys care stau plictisiti la coada.

  4. Reclama ca prezentare este profesionista. ÃŽmi aduce aminte de anii ’20, iar galbenul, dacă se straduiau un pic, de Dacia 1300. 🙂
    Spotul publicitar nu este singurul, mai sunt altele despre ceea ce are in el.
    ÃŽmi place ideea!

  5. @linuxtm: Ori e facut de Nokia, ori e facut de altcineva care a spart contul YouTube al Nokia si l-a pus acolo, compania preferand sa il lase decat sa il stearga. Cred in prima varianta.

  6. La pretul mic de 7mil e garantat mai bun fecat orice smart phone care e de celputin 20 mil. Face cam aceleasi lucruri ca si celalalte. Acuma sa fim seriosi, ci foloseste telefonul la aplicatii de gen autocad, sau photoshop?? Telefonul e ptr comunicatii: yahoo, facebook, etc, restul sunt basini, iar aplicatiile ptr telefon oricum sunt saracite de multe functii de la calculator!!

  7. Spotul chiar e decent si mult mai subtil si cu gust decat cele de la Samsung.
    @Linuxtm – sincer, eu ii apreciez tocmai pentru ca nu au trecut la Android. Era cea mai simpla varianta, da. Dar s-ar mai fi deosebit cu ceva de restul telefoanelor? Oamenii au vrut sa faca ceva diferit si au reusit. E ca si cum i-ai fi spus lui Steve Jobs in anii 2000 ca e prost pentru ca nu a trecut si el pe Windows, ca toata lumea are. Toata lumea urmareste profituri rapide si de scurta durata, insa, la final, tot cei care au cladit ceva solid vor ramane in picioare.

  8. Stau si ma intreb ce inteleg unii de pe aici dintr-o carte, film sau reclama. Se pare ca daca nu sunt folosite adjective precum most beautiful, stunning, powerful etc, aveti niste grave probleme de intelegere. Ce legatura are galbenul cu reclama? E doar o modalitate de exprimare prin care vor sa arate ca lumia va reprezenta o pata de culoare intr-o lume de oi obosite care cumpara tot ce li se baga pe gat.
    Cea mai buna dovada e apple maps care a fost marketata cu adjective gen most beatiful, most powerful si toti s-au asezat frumos la coada sa cumpere noul terminal

    Desi sunt sceptic, sper ca nokia sa aiba succes. Din doua motive: 1. concurenta a facut intotdeauna bine; 2. este companie europeana si prefer sa vina miliardele in europa decat ca ele sa plece spre america si coreea. Din pacate nu cred ca nokia o sa prinda 2014.

  9. Da am iphone si am si nokia le folosesc pe ambele si nu am stat nici odata sa fac diferenta intre ele ,sunt multumit de amandoua, asa ca nu vad ce au uni cu nokia sau cu iphone imi iau telefon sa vb nu sa imi faca alte treburi .Atata timp cat tine bateria si am semnal pe unde merg nu am de ce sa ma plang de vreun telefon.Daca apare un telefon care sa tina bateria mai multe luni multii ar renunta la alte telefoane pentru el.