iPhone 5 este ultimul iPhone la care a lucrat Steve Jobs, Apple inca nu a lansat un produs pe care Jobs sa nu il fi aprobat

  Steve Jobs a fost implicat activ in dezvoltarea multor produse ale companiei Apple si conform unor angajati ai companiei, iPhone 5 este ultimul iPhone la care Jobs ar fi lucrat. Se zvonea ca Jobs ar fi lucrat la dezvoltarea iPhone 5, acum avem o confirmare a acestui lucru si era normal ca el sa lase mostenire macar un nou produs bun pentru compania Apple. In fapt angajatii spun ca deocamdata Apple nu a lansat vreun produs pe care Jobs sa nu il fi aprobat inainte sa moara si cred ca abia din 2013 vom vedea ce poate face Apple fara fostul sau lider.

Much about the company’s direction and even its products still reflects Jobs’s decisions and design preferences—the iPhone 5 was the last model to receive detailed input from Jobs, say two people familiar with its development. The company has yet to release any product Jobs didn’t personally bless. But Cook has executed Jobs’s plan even better than expected. “Tim has seemingly pulled off what many people doubted he could, which is to sustain and add to Apple’s incredible momentum,” says Michael Useem, director of the Center for Leadership and Change Management at the Wharton School.

  Desi Tim Cook a reusit sa duca la indeplinire instructiunile lasate de Jobs in ceea ce priveste aceste produse, de acum incolo probabil vor exista produse care nu au fost vazute vreodata de Jobs si al dezvoltarea caruia el sa nu fi participat. Asta nu inseamna ca se vor schimba multe in calitatea sau functionalitatea produselor, cred ca tot ceea ce a facut Jobs in ultimii ani va influenta modul in care sunt dezvoltate produsele pentru urmatorii ani, insa la un moment dat cultura se va schimba si alte principii vor deveni mult mai puternice.