Prima Pagina Apple iPhone 5 este ultimul iPhone la care a lucrat Steve Jobs, Apple...

iPhone 5 este ultimul iPhone la care a lucrat Steve Jobs, Apple inca nu a lansat un produs pe care Jobs sa nu il fi aprobat

  Steve Jobs a fost implicat activ in dezvoltarea multor produse ale companiei Apple si conform unor angajati ai companiei, iPhone 5 este ultimul iPhone la care Jobs ar fi lucrat. Se zvonea ca Jobs ar fi lucrat la dezvoltarea iPhone 5, acum avem o confirmare a acestui lucru si era normal ca el sa lase mostenire macar un nou produs bun pentru compania Apple. In fapt angajatii spun ca deocamdata Apple nu a lansat vreun produs pe care Jobs sa nu il fi aprobat inainte sa moara si cred ca abia din 2013 vom vedea ce poate face Apple fara fostul sau lider.

Much about the company’s direction and even its products still reflects Jobs’s decisions and design preferences—the iPhone 5 was the last model to receive detailed input from Jobs, say two people familiar with its development. The company has yet to release any product Jobs didn’t personally bless. But Cook has executed Jobs’s plan even better than expected. “Tim has seemingly pulled off what many people doubted he could, which is to sustain and add to Apple’s incredible momentum,” says Michael Useem, director of the Center for Leadership and Change Management at the Wharton School.

  Desi Tim Cook a reusit sa duca la indeplinire instructiunile lasate de Jobs in ceea ce priveste aceste produse, de acum incolo probabil vor exista produse care nu au fost vazute vreodata de Jobs si al dezvoltarea caruia el sa nu fi participat. Asta nu inseamna ca se vor schimba multe in calitatea sau functionalitatea produselor, cred ca tot ceea ce a facut Jobs in ultimii ani va influenta modul in care sunt dezvoltate produsele pentru urmatorii ani, insa la un moment dat cultura se va schimba si alte principii vor deveni mult mai puternice.

 • Anonymous

  Cred ca declaratiile lui Jobs despre marimea ideala a iPhone-ului si a iPad-ului, infirma speculatiile astea.

 • Cosmin

  E posibil sa fie adevarat, cu toate ca nu cred ca Steve lasa sa se vopseasca aluminiul ala de pe spate negru.
  Va doresc sa nu va alunece pe jos, am vazut ieri seara “Torture test” de la cnet si vreau sa spun ca intr-un slide cu spatele pe ciment s-a facut la fel de urat cum s-a facut iPhone-ul meu 2g in 2 ani. (pt motivul asta l-am vandut de pomana atunci)
  O sa spuneti ca exista carcase. Stim cu toti ca ne place naked iphone-ul, doar ca unii fac sacrifici si il baga in carcase. Eu am incercat cu cateva si am avut senzatia ca tin in mana un S3 de plastic :))

 • Kiiu

  Prefer un produs in plastic care sa nu faca probleme.la ce bun unu in sticla plin de bube

 • @Cosmin: Nu-ti aluneca nimic din mana, e mai sigur ca 4/4S.
  @Anonymous: Asta pentru ca Steve Jobs nu-si schimba vreodata parerea, right?

 • Rely

  De fapt acest iphone 5 trebuia lansat anu trecut dar cum apple duce lipsa de inspiratie vom vedea ce vor lansa pe viitor

 • CalinC

  daca Ive e lasat sa isi faca treaba eu zic ca o sa mai fie “scule” bune..;)))

 • Ive se ocupa doar de design.

 • Florin

  Steve a fost un vizionar, sunt sigur ca lucrurile vor arata diferit fara el… ramane de vazut daca filosofia Apple se va schimba sau nu!

 • CalinC

  de acord,dar pe asta se axeaza in general lumea cand asteapta un nou model si s-a vazut ca lumea de abia astepta sa vada noul model iph5 si abia dupa aceea ii interesa software-ul si hardware-ul…de aia am zis(si cred mai departe)ca Ive e piesa principala….nu ca celelalte nu ar fi importante…;))

 • Pingback: iPhone 5 - Page 17 - My Garage()

 • Leo

  Evident ca a fost aprobat de SJ. Se mai indoia cineva de asta?

 • Mihai_rt

  Si urmatorul va arata la fel, va fi un iphone 5s

 • Pingback: Steve Jobs : 24 februarie 1955 – 5 octombrie 2011 | iDevice.ro()

 • Bogdan

  Banuiesc ca Jobs a aprobat si MacBook Retina, right ?