iPod Touch 5G ar urma sa fie lansat oficial international pe 9 octombrie, Apple se pregateste sa livreze comenzile plasate deja

  Desi noul iPod Touch prezentat de Apple pe 12 septembrie este disponibil pentru precomanda pe website-ul Apple, deocamdata niciun utilizator nu a reusit sa intre in posesia unui asemenea dispozitiv, desi Apple preia precomenzi de 3 saptamani de zile. Abia aseara au inceput sa fie schimbate statusurile iPod Touch-urilor comandate, Apple pregatindu-se sa livreze unitatile pe care utilizatorii le asteptau deja in luna octombrie. Nimeni nu stie sigur cand vor fi livrate aceste terminale, insa lansarea oficiala din Japonia ar urma sa aiba loc pe data de 9 octombrie si probabil atunci vor ajunge primele unitati la toata lumea.

  Plasarea unei comenzi pentru iPod Touch 5G in momentul de fata are drept rezultat o perioada de asteptare de 3 saptamani de zile, iar acest timeframe nu pare sa se scurteze, avand in vedere ca numarul de unitati disponibile este mic. Nu stiu cand ar urma sa ajunga iPod Touch 5G in Romania, insa probabil nu va fi pe data de 9 octombrie.