Prima Pagina aplicatii iFile ajunge in App Store, functioneaza aproape la fel de bine precum...

iFile ajunge in App Store, functioneaza aproape la fel de bine precum te astepti

  iFile este un utilitar disponibil in Cydia care ne permite sa navigam prin intregul sistem de operare al iDevice-urilor noastre si sa administram fisierele disponibile in el. Aplicatia este extrem de utila, foarte multa lume o utilizeaza, iar acum o versiune ceva mai limitata a sa a ajuns in App Store. iFile-ul din App Store nu va permite sa navigati prin intregul sistem de operare, insa ea va permite sa copiati diverse fisiere in folderul sau din iOS prin intermediul iTunes si va permite sa le administrati. Aplicatiile respective pot fi deschise direct in iDevice, sau pot fi transferate catre alte iDevice-uri prin Bluetooth sau Wi-Fi, insa din pacate nu le puteti transfera si pe alte terminale.

iFile – multifunctional file manager for iOS, combining a full-fledged work with files, powerful browser, a nice player and viewer for all known types of files. The ability to customize control multitouch gestures makes using this application nicer and faster. Universal app – Supports screens like the iPad, and the iPhone, including the new iPhone 5 resolution.

  iFile este disponibila pentru 1.59€ in App Store, ea este universala si optimizata pentru iPhone 5.

Pretul initial:
Numele:
iFile

1.59

s

Developer: ILIA SHKOLNIK
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: iFile – multifunctional file manager for iOS, combining a full-fledged work with files, powerful browser, a nice player and viewer for all known types of files.

The ability to customize control multitouch…


Dimensiunea aplicatiei este: 42.3 Mb


 • dudulache

  Nu-i vad rostul majoritatea vizitatorilor acestui site banuiesc ca au idevice-urile JB , acesta fiind limitat tot mai bun e iFile de pe Cydia 😀
  Era super daca puteai sa faci transfer prin bluetooth sau wireless cu alte terminale merita banii sau chiar mai mult

 • Hybrid

  Sunt 1000 de aplicatii care fac aceelasi lucru…macar daca puteam sa mutam fisiere dintro aplicatie in alta

 • Swat

  Audio între idevice-uri cu apple of diferit nu o sa putem face niciodată (datorită DRM) . Eventual poți face cadou o melodie de pe iTunes .

 • Rely

  Interesat tu ai testat aceasta aplicatie?

 • ss33

  eu folosesc iFiles (cu s la sfarsit) de vreo 2 ani si fileapp pro. nu stiu cum arata iFile din Cydia insa din ce am citit ca face iFile din appstore… si celelalte fac asta (cred. poate stie mai multe) E cineva care mai lucreaza cu fileapp pro? e mai bun iFile?

 • @dudulache: Te inseli, procentul e aproape la fel intre jb/non-jb.

 • Anonymous

  AirBlue Sharing … eu personal il folosesc cu succes pt. transfer prin bluetooth cu alte device’uri decât i…Apple … Bineinteles trebuie

 • Witchmaster

  Se poate face transfer de date intre un idevice si o memorie flash? Cu iFile pot face copy/paste de pe un stick sau o memorie SD pe iPad cu aceasta aplicatie se poate?

 • Alexa Sebastian

  O țeapă ! Bani aruncati ! Ce avantaje are Zaone sa promoveze prostii?

 • Ce anume nu a functionat la ea?

 • M1ky007

  pt pc exista iphone explorer
  am si eu o intrebare: in ifile acesta poti crea foldere si sa pui pozele in el, si sa apara un folder nou in iphone explorer?

 • Haivas

  zaone tu ai jb pe 4s ? daca da cauti te rog in Cydia Dash HD Cyan UI Mod ? la downloadat imi apare eroarea http/1.0 403 Forbidden ,as dori sa stiu daca la tine merge ,multumesc

 • Am iOS 6 pe 4S.