tsSpeeder A iti permite sa modifici viteza animatiilor din iOS si sa iti faci iDevice-ul mai rapid

  iOS-ul, ca si orice alt sistem de operare, functioneaza in baza a mii si mii de animatii care uneori nu sunt rulate chiar atat de rapid. Apple a facut setari speciale pentru aceste animatii, astfel incat ele sa nu streseze procesorul si celelalte componente cand sunt rulate foarte rapid. Desi menirea lor este de a face iOS-ul mai frumos, unele dintre ele sunt rulate greu si dau impresia ca iDevice-ul este incet, insa in realitate totul poate fi mult mai rapid. In aceasta idee a fost conceput tweak-ul tsSpeeder A care va permite sa modificati viteza animatiilor din iOS, astfel incat veti avea senzatia ca totul ruleaza extrem de rapid.

This tweak will manage speed of animations in iOS. You can set to exclude animations of apps, wiggling of icons and activity mark. nd tweak support SBSettings toggle.

  Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, de acolo puteti alege viteza animatiilor si puteti exclude aplicatii de la aplicarea acestor setari, astfel incat unele titluri sa functioneze normal, indiferent cum alegeti voi sa implementati setarile. tsSpeeder A este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.