Prima Pagina Apple Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iPhone 4

Apple pregateste lansarea unei noi versiuni a iPhone 4

  iOS 6 a fost lansat pe data de 19 septembrie si atunci a aparut o versiune speciala a sa pentru un iPhone care Apple deocamdata nu il vinde, insa care va ajunge cel mai probabil pe piata in viitorul apropiat. iPhone 3,2 este indicativul dat de Apple acestui dispozitiv, vorbim despre o noua versiune a terminalului iPhone 4 si se speculeaza ca ar fi vorba despre un terminal compatibil cu reteaua CDMA a China Mobile. Apple are un iPhone 4 CDMA in vanzare, insa China Mobile are o retea de telefonie construita pe un standard propriu nesuportat de vreun iPhone, iar acesta ar putea fi primul dispozitiv vandut acolo de companie.

  Pe de alta parte ar putea fi vorba despre un iPhone 4 cu hardware modificat, insa e greu de crezut ca Apple ar putea revitaliza un terminal care va fi scos din vanzare anul viitor, deci vorbim cel mai probabil despre o versiune speciala pentru China. Acest terminal nu va fi vandut in alta parte, nu il veti vedea in Romania, el fiind cel mai probabil conceput special pentru reteaua de telefonie a celui mai mare operator de telefonie mobila din lume.

 • Fădor Călin

  Ma gandeam ca trebuie sa visez sau ma gandeam daca am fumat ceva cand am vazut notificarea… :)) Huh ca n-a inebunit Apple!

 • Bogdan

  Ce diferenta e intre cdma si wcdma?

 • Bogdan

  Revin: cdma se pare ca ‘tine’ doar retea2G, in schimb wcdma suporta si 3G in plus. E curios pentru ca eu am iphone 4 luat din China pe al carui spate scrie wcdma…

 • Serban

  @ Bogdan nu este curios .Exact cum scrie in articol China pentru retelele nationale foloseste alt standard (frecventa/banda daca vrei).Practic este exact ca la iPhone 5 cu LTE o versiune cu un standard pt USA si Canada si alta versiune pentru Europa.