Apple schimba design-ul iPad Mini, un producator de carcase opreste productia de accesorii

  Producatorii de accesorii pentru iDevice-uri risca inaintea lansarii fiecarui terminal nou si produc accesorii fara sa stie sigur daca produsul lansat de Apple va arata precum li se spune lor sau nu. Acelasi plan a fost urmat si de cei care au produs carcase pentru iPad Mini, iar un asemenea producator a decis sa opreasca productia accesoriilor sale din cauza unei schimbari pe care Apple a facut-o design-ului tabletei. Nimeni nu stie sigur despre ce schimbare ar fi vorba, insa din moment ce productia de accesorii a fost oprita, este clar ca ea este importanta, iar mai multe vom afla in saptamanile urmatoare.

Large OEM mobile accessory maker has stopped their iPad mini case production, because the form of iPad mini seems to be changed.  Source told me the round shape seems changed, then case designed based on leaked iPad mini may be dropped.

  Pentru producatori este vorba despre zeci de mii de dolari pierdut fabricand produse care acum sunt aproape inutile, dar in fiecare an ei risc asume considerabile de bani pe zvonuri si pot ajunge in situatii precum aceasta. Desigur ca practica lor nu se va opri, chiar daca pierderile sunt de sute de mii de dolari, iar asta ii convinge pe angajatii partenerilor Apple sa fure schite ale viitoarelor produse si sa le vanda producatorilor de accesorii.