Apple vrea sa revolutioneze fibra de carbon, lucreaza de 3 ani la tehnologie

  Acum doua saptamani v-am spus ca Apple ar fi comandat componente din fibra de carbon pentru un produs inca necunoscut, insa se pare ca acele componente ar fi destinate unui proiect pe care Apple il dezvolta de 3 ani cu o alta companie. Scopul acestui proiect ar fi de a dezvolta o noua metoda de a impleti fibra de carbon folosita in componentele produselor electronice si nu numai. Apple a gasit o problema cu modul in care sunt produse actualele componente din fibra de carbon si doreste sa schimbe modul de fabricare a acestora, parteneriatul de 3 ani fiind  tinut secret pana in momentul de fata.

Apple has been keened carbon fiber research since 3 years ago. I reported Apple ordered some – huge number of – sample of carbon fiber products for Japanese company, and now I tell that research devision of this company has been co-operated with Apple at least for 3 years. Apple seems to be desired carbon fibre product made with completely different weaved fiber from usual products.

  Nimeni nu stie ce beneficii ar putea aduce tehnologia dezvoltata de catre Apple, insa presupun ca parteneriatul are scopul de a oferi celor de la Apple posibilitatea de a imbunatati propriile produse si de a castiga notorietate pe partea de marketing. De ani de zile se tot zvoneste ca Apple urmeaza sa implementeze componente din fibra de carbon in iDevice-uri sau Mac-uri, deocamdata zvonurile nu s-au adeverit, insa ele au avut la baza ceva adevarat si probabil in viitor vom vedea asa ceva in produsele Apple.