iPad Mini nu atrage chiar atat de multi consumatori

  iPad Mini este urmatorul produs important pe care Apple urmeaza sa il lanseze, insa destul de putini utilizatori sunt cu adevarat interesati sa faca o achizitie in momentul de fata. Un studiu efectuat de un website american dezvaluie faptul ca doar 18% dintre consumatori sunt cu adevarat interesati sa achizitioneze noua tableta a celor de la Apple, si numarul acesta este logic avand in vedere ca iPhone 5 este disponibil de putin timp pe piata. Multi dintre cei care au participat la studiu sustin ca intentioneaza sa achizitioneze un terminal iPhone 5 si iPad Mini ramane pentru cei aflati in cautarea unei tablete ieftine, dar inca indecisi.

TechBargains.com, a leading deal aggregation website for electronic products, released additional results from its iPhone/iPad Mini Predictions survey revealing only 18% of the surveyed consumers plan to purchase the iPad Mini.  50% of those surveyed are not interested in buying the iPad Mini and 32% are undecided. When polled on the most desirable features for the new iPad Mini, 78% want a USB Port, 77% desire a Retina Screen, 75% hope for a memory card slot and 74% would like better speakers than the current iPad.

  Desi putine persoane sunt interesate de iPad Mini, cei care o doresc se asteapta ca Apple sa implementeze un port USB, un Retin Display, un slot pentru carduri SD Si difuzoare mai bune decat in actuala tableta. Desigur ca majoritatea celor care cumpara iDevice-uri vor lucruri asemanatoare in noile produse ale Apple, insa unele dintre ele nu vor ajunge vreodata, in timp ce altele sunt deja disponibile. Nu stiu cat de mult va castiga Apple prin lansarea iPad Mini pe piata, insa deocamdata tableta nu pare sa genereze atentia pe care alte produse o aduc si asta se datoreaza in principal faptului ca iPhone 5 inca este in centrul atentiei.