Google anunta cel mai mare update pentru modulul Street View

  Astazi cei de la Google au anuntat lansarea celui mai mare si mai important update pentru modulul Street View, compania actualizand 250.000 de mile de drumuri si dubland numarul de imagini disponibile in colectiile speciale. In afara drumurilor pe care le stim cu totii, cei de la Google au implementat imagini cu locatii speciale de pe glob, multe monumente fiind acum prezente in modulul sistemului sau de harti. Daca nu ati trecut vreodata prin cele mai faimoase locatii de pe glob, Google va ofera posibilitatea de a le vedea de pe ecranul propriului calculator sau terminal mobil, iar printre noile locatii importante adaugate de Google se numara : Catherine Palace din Rusia, Stanley Park din Vancouver sau  Fort Canning Park din Singapore.

Today we’re making our Street View coverage more comprehensive than ever before by launching our biggest ever update–doubling our number of special collections and updating over 250,000 miles of roads around the world. We’re increasing Street View coverage in Macau, Singapore, Sweden, the U.S., Thailand, Taiwan, Italy, Great Britain, Denmark, Norway and Canada. And we’re launching special collections in South Africa, Japan, Spain, France, Brazil and Mexico, among others.

  Despre Romania Google nu a spus nimic un update-ul sau, probabil drumurile din tara noastra au fost actualizate si eventual completate, insa stiti ca nu trebuie sa va asteptati la prea multe. Google Street View este accesibil de pe un calculator folosind Google Earth sau accesand versiunea desktop a Google Maps, iar daca aveti un terminal mobil, atunci versiunea mobila a Google Maps va permite sa accesati sistemul.