Prima Pagina Google Maps Google anunta cel mai mare update pentru modulul Street View

Google anunta cel mai mare update pentru modulul Street View

  Astazi cei de la Google au anuntat lansarea celui mai mare si mai important update pentru modulul Street View, compania actualizand 250.000 de mile de drumuri si dubland numarul de imagini disponibile in colectiile speciale. In afara drumurilor pe care le stim cu totii, cei de la Google au implementat imagini cu locatii speciale de pe glob, multe monumente fiind acum prezente in modulul sistemului sau de harti. Daca nu ati trecut vreodata prin cele mai faimoase locatii de pe glob, Google va ofera posibilitatea de a le vedea de pe ecranul propriului calculator sau terminal mobil, iar printre noile locatii importante adaugate de Google se numara : Catherine Palace din Rusia, Stanley Park din Vancouver sau  Fort Canning Park din Singapore.

Today we’re making our Street View coverage more comprehensive than ever before by launching our biggest ever update–doubling our number of special collections and updating over 250,000 miles of roads around the world. We’re increasing Street View coverage in Macau, Singapore, Sweden, the U.S., Thailand, Taiwan, Italy, Great Britain, Denmark, Norway and Canada. And we’re launching special collections in South Africa, Japan, Spain, France, Brazil and Mexico, among others.

  Despre Romania Google nu a spus nimic un update-ul sau, probabil drumurile din tara noastra au fost actualizate si eventual completate, insa stiti ca nu trebuie sa va asteptati la prea multe. Google Street View este accesibil de pe un calculator folosind Google Earth sau accesand versiunea desktop a Google Maps, iar daca aveti un terminal mobil, atunci versiunea mobila a Google Maps va permite sa accesati sistemul.

 • Konstantin

  Google a actualizat si străzile de la noi. Unde erau găuri in asfalt, Google le-a asfaltat.

 • Ionel Craciunel

  Mda… Tot respectul pentru anumite produse google! Maps e cu 2-3 ani inaintea concurentei, fie ea si din partea Apple care vad ca-i da prea multa libertate infatuatului de Scott Frostal care se vede un mic Steve Jobs dar fara geniu si cu multa rautate gratuita. Mi-ar placea sa am g maps nativ in toate iOS-urile viitoare atat timp cat “ilost” nu evolueaza semnificativ. Si da …. sunt fan apple.

 • Dragos

  Am văzut săptămâna asta mașina de la Google in Timișoara…

 • Lucian

  Ionele tata de unde ai ajuns to la concluzia ca Scott Frostall are multa rautate? 🙂

 • real_gauge

  de cateva zile tot vad un opel (scris google mare pe masina) cu ceva imens pe masina acoperit cu o husa
  probabil ca fac si la noi niste schimbari
  uitasem sa scriu orasul,,Cluj-Napoca

 • Fădor Călin

  Am vazut masina Google pe DN17, in Iacobeni, venind dinspre Suceava…

 • Giok

  Mașina care cartografiaza ptr Google a trecut azi prin Constanța pe un bulevard principal, deci ar trebui in curând sa avem update si ptr România

 • Și eu am văzut mașina Google în Lugoj.

 • Dani

  Si eu am vazut in iulie masina Google undeva intre Bistrita si Campulung Moldovenesc si la sfarsitul lui septembrie prin Cluj in oras si la un service Opel in alta zi. Asteptam update si pentru Romania.

 • Adrian

  Prin luna iulie am vazut si eu opelul cu numere de germania de la google in calarasi ….

 • Alex Cosmin

  Si eu am văzut la Brăila mașina de la Google, ce era interesant ca pozau pe niste străzi de cartier, chiar sunt curios cand apare update-ul

 • Anonymous

  Si in sibiu am vazut masina…

 • Dobos

  Da in cluj am avzut vreo 2 sau 3 tipuri de masini diferite toate cu bila pe plafon deci sigur se vor face modificari si pt romania.

 • Alin

  Si la Targu Jiu s-a vazut saptamana trecuta.. Am vazut-o aici in oras de 4 ori in ultima luna,probabil Romania este in grafic..

 • Aici sunt poze cu masinile Google in Romania http://www.facebook.com/GoogleStreetViewRomania