Tap 2 Break crapa virtual ecranul iPhone-ului tau

  Tap 2 Break este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul ei puteti crapa virtual ecranul iDevice-ului vostru si va puteti pacali prietenii ca v-au stricat terminalul. De indata ce deschideti aplicatia, ea ruleaza o interfata peste cea a iOS-ului vostru, iar in momentul in care o persoana apasa pe ecran, apare o crapatura in respectiva pozitie, sub ea fiind afisata placa de baza a dispozitivului. Voi puteti alege modul in care sunt rulate animatiile pe ecran, dar si wallpaper-ul care este afisat sub crapaturi, astfel ca puteti controla modul in care va pacaliti prietenii care va ating ecranul.

Tap 2 Break is the most realistic screen breaking simulation for iPhone! Tap your screen and it will crack the image you selected as wallpaper… Tilt your device and a dynamic shadow effect will appear under the “broken” screen. Select between Electronic Board image or your own photo or video camera as background below the “broken ” screen. Shake your device for options menu.

  De indata ce deschideti aplicatia puteti scutura terminalul pentru a afisa meniul de setari prin care puteti administra setarile aplicatiei, iar apasarea butonului Home o inchide, la fel ca pe orice alta aplicatie pentru iOS. Tap 2 Break este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.