Prima Pagina aplicatii Inaintea televizorului, Apple ar putea revolutiona telecomanda

Inaintea televizorului, Apple ar putea revolutiona telecomanda

  De luni de zile se tot zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze un televizor care ar urma sa schimbe aceasta industrie, insa deocamdata am avut doar zvonuri si nimic palpabil. Contrat cu tot ceea ce s-a spus pana acum, un analist american sustine ca strategia celor de la Apple nu ar fi de a schimba televizorul, ci telecomanda acestuia, adica dispozitivul folosit pentru a il controla. El spune ca Apple TV-ul si iDevice-urile ar putea sta in centrul acestei revolutii, Apple gandind o aplicatie speciala cu ajutorul careia utilizatorii ar putea controla interfata Apple TV-ului, o interfata cu mult mai multa functionalitate decat cea pe care o stiti cu totii.

With iCloud, we don’t see any reason why Apple wouldn’t eventually allow an iPad to be an interface for the TV — to perform basic computing tasks with a virtual keyboard like checking emails and calendars, surfing websites, editing your PhotoStream and even chat with iMessage. These tasks would clearly infringe further on tasks usually earmarked for desktops and laptops — and the iPad and Apple TV combination doesn’t even require Apple to get into the TV market.

  Practic utilizatorii ar putea folosi un iDevice pentru a schimba canalele, pentru a vizualiza lista de canale, pentru a naviga pe web, pentru a verifica email-uri, sau pentru orice alte task-uri pe care de obicei le-am face pe un alt dispozitiv. Partea interesanta este ca functionalitatea acestei aplicatii ar putea fi aplicata si pe alte televizoare destepte, nu doar pe Apple TV, iar in acest fel compania ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a isi controla propriul televizor direct de pe un iDevice, lucru care in momentul de fata nu este posibil decat cu accesorii speciale.

  Ca sa fiu sincer aceasta teorie pare mai plauzibila decat cea care sugera lansarea unui televizor produs de catre Apple, insa Apple a testat un televizor, probabil a hotarat ca deocamdata nu este momentul oportun pentru a intra pe piata si ar putea schimba lucrurile de la baza, cu o telecomanda.

 • gogutza

  decat sa mai revolutioneze ,a se citi in ghilimele…,mai bine ar inregistra scosul telefonului din pantaloni si cuvantul alo,hello,wai,ja,….si pana la inregistrare mai bine si-ar rezolva problemele din link ||: http://www.tomshardware.com/picturestory/607-ios-maps-fail.html

 • Gabi

  Controlarea unui smart tv fie el lg sau samsung, se poate face si in acest moment de pe un telefon sau tableta

 • Vorbim aici de iDevice-uri.

 • Point

  Daca vorbim doar de ideviceurile apple atunci revolutia care mai e?Aaaa revolutioneaza la ei in casa cu tehnologie folosita deja de alti cu ani buni in urma,e si asta o revolutie,mda….

 • Adrian

  Zaone, eu am aplicatie de telecomanda de la Samsung pentru TV si Blu Ray player, chiar pe iDevice-ul meu (iPhone 4).
  Nu vad nimic nou in acest articol (mirroring si telecomenzi care exista deja in App Store pt Smart TV-uri).

 • bogdan

  mi-as dorii tare mult sa revolutioneze roata!

 • hybrid

  apple tv face cam aceelasi lucru deja

 • tnt

  e clar…acum ne trebuie bumper antenna si la TV !
  @bogdan, pai daca fac asta si Mos Ion Roata e in pericol.

 • Roby

  Hai si cu aspiratoare usor usor……

 • Bitch

  Mai bine ar incepe sa revolutioneze procesul de fabricatie, verificarea iOS-urilor inainte de lansare, modalitatea in care sunt vopsite unele device-uri si cum se face ca o camera revolutionara deja, face poze cu halou…
  Astia deja nu mai au in vocabular cuvantul “inovatie”. Ei “revolutioneaza” tot!
  Pun pariu ca Tim Backward mananaca cu o furculita “revolutionara”.

 • Exista si aplicatia MediaRemote in app store. Aplicatie prin care eu controlez televizorul meu Sony.

 • goagal

  Astia de la Apple sunt un fel de Iliescu. Numai ei spun ca e vorba de revolutie. De la ipad incoace n-au mai revolutionat nimic, dar tot vorbesc despre asta. Si de fapt nu revolutioneaza telecomanda, ci butoanele ei. Mai exact nici butoanele, ci cifrele de pe ele pe care o sa le treaca in ordine inversa. Bun analistul ala

 • Sudteamromania

  Nu tata, o telecomanda care este un idevice, sa mearga pe orice tv,sa ai web browser, mediaplayer, vizualizare foto si posibilitatea de a incarca telecomanda asta de pe orice pc sau idevice.

 • cristi

  O sa se numeasca iTelecomanda :))

 • djcata

  poate un idevice folosit ca o telecomanda cu o aplicatie serioasa , sa poti schimba canalele , sa poti naviga de pe tel pe web folosind tv , si totul prin bluetooth , nu vreau sa conectez telecomanda la tv prin wireless

 • Milo

  Misto ideea, doar ca mai e o mica problema… Fie cumpar mai multe ideviceuri pt fiecare membru al familiei, fie cumpar unu singur si-l tin special pentru a-l folosi ca telecomanda, ca deh toti vor sa se uite la TV.