Prima Pagina Apple Evenimentul de prezentare a iPad Mini va fi centrat pe iBooks

Evenimentul de prezentare a iPad Mini va fi centrat pe iBooks

  V-am spus ca pe data de 23 octombrie Apple ar intentiona sa organizeze un eveniment pentru prezentarea iPad Mini, informatiile venind de la o publicatie foarte credibila. Prea multe nu se stiau despre eveniment, insa cei de la TNW sustin ca Apple va prezenta iPad Mini ca un dispozitiv foarte bun pentru citit carti si probabil pentru a vizualiza continut multimedia. Exista de asemenea posibilitatea ca Apple sa prezinte iBooks 3 la acea data, aplicatia putand permite utilizatorilor sa introduca note in cartile pe care le citesc, sau poate chiar suport pentru audio si text-book sync.

  Pentru Apple prezentare iPad Mini ca un dispozitiv perfect pentru citit carti si vizualizarea de continut multimedia este probabil cea mai logica, cale ce poate fi urmata, avand in vedere ca principalele sale competitoare sunt prezentate in acest mod. Desigur ca Apple prezita in acest mod tableta iPad de 2 ani de zile, insa impreuna cu o aplicatie dedicata, Apple poate da o fata noua tabletei iPad Mini.

 • Dennis Hapca

  Cand apare itunes 11 :((… Daca zic astia va vine in octombrie inseamna ca fix in ultima zi?

 • Alexis

  Bine ar fi sa poți sa faci adnotari pe text ca la kindle. Acesta este unul din motivul in care nu am dorit achiziționarea unui iPad. Aștept cu nerăbdare sa vad acest lucru, dar si tableta Windows Surface.
  Pt. România este adevărat ca f. greu te discurci pe platforma osx

 • Hybrid

  iBooks fara retina display e cel mai urat lucru din lume…