Un concurs inedit ofera un iPhone 5 drept premiu premiu barbatului cu cel mai mic penis

  Stiati deja ca in China unii oameni sunt dispusi sa isi vanda propriile organe pentru a achizitiona iDevice-uri, iar acum va spun ca in Danemarca un concurs inedit ofera un iPhone 5 drept premiu barbatului cu cel mai mic penis. Un sex dating website a organizat acel concurs in ideea de a convinge lumea ca marimea penisului nu conteaza si a cerut celor interesati sa trimita o poza a barbatiei lor, iar femeile vizitatoare a website-ului vor alege castigatorul in baza pozelor. Pozele sunt verificate pentru a exista o oarecare certitudine ca ele nu sunt furate de pe internet, iar la final un iPhone 5 va ajunge in mainile unui barbat nu prea norocos, as spune eu.

It’s a competition which is at the core of manhood, the most important thing for a man. There are so many unhappy men out there who think you have to have a giant penis, but it’s not normal to have a huge one […] Everything has to be bigger, and bigger, and bigger. It’s incredible how the media has frightened people from showing themselves as they are. So far we have received six to seven images which are posted, but we have more trickling in, which we are vetting to make sure they are not stolen from the web.

  La concurs nu s-au inscris foarte multi barbati, insa atat timp cat identitatea castigatorului nu este dezvaluita, unii sunt dispusi sa se inscrie, doar pentru a castiga un iPhone 5. Pe de alta parte, altii pot suporta umilinta adusa de atribuirea unui asemenea titlu numai pentru a castiga un iPhone 5 si exista destule persoane capabile de asa ceva.