Razboiul dintre fanii iOS si Android OS poate fi rezumat intr-o singura poza

  Marile companii au multi fani si in general acesti fani au tendinta de a proteja compania pe care o iubesc fara a lua in considerare opiniile celor din jurul lor. Daca aveti un iPhone sau un terminal Android, atunci cu siguranta ati participat la macar o discutie in care subiectul principal a fost: iPhone-ul meu e mai bun ca samsung-ul tau, Android-ul e un sistem de operare slab, iOS-ul nu are flash deci e inutil, iOS-ul este inchis si nu am ce face cu el, etc. In general discutiile de acest gen se desfasoara exact precum in imaginea de mai sus, adica fiecare isi expune punctele de vedere, ele nu sunt luate in considerare de interlocutor si o discutie interminabila, si fara rost, se desfasoara.

  Din fan wars nu castiga nimeni, totul este inutil, iar in final companiile nici macar nu stiu de existenta majoritatii celor care se cearta inutil pe internet.

23 COMENTARII

  1. un mare atu este ca fanii apple sunt mai uniti si cel mai important este ca au o comunitate adevarata (idevice). De o luna am migrat pe android pentru a incerca si altceva si mi-am dat seama ca nu exista asa comunitate. am cautat si nu am gasit un blog dedicat. desi am android tot citesc zilnic idevice

  2. fani android spun ca iphone e slab pentru ca”vulpea care nu poate ajunge la struguri,spune ca sunt acri” 😀 ios e un sistem optimizat pentru idevice si pt hardwaerul din ele,android este pentru toate telefoanele si este mai slab,samsung copiaza de la apple,apple le concepe singur 😀

  3. Intotdeauna Buggd Bunny a fost mai cool decat ala negru , imi scapa numele . De fapt un tribunal din UK a chiar decis ca produsele Android nu au un grad de coolness prea ridicat drept pentru care nu le-a scos de pe piata considerandu-le not so cool as iPhones .

  4. Hm! 🙂 a observat cineva ca efectul vizual al desprinderii poster-ului este asemanator cu cel de ‘genie effect’ din OS X? :)). Deja acea animatie are Apple + 1! :))

  5. Eu chiar am o cunostinta ( ca nu pot sa il numesc prieten ) care starneste discutii aprinse despre android. Adica e mai mult decat un fan si cum eu am produse doar apple tot timpul ne contrazicem. Satisfactia lui maxima a ajuns la apogeu in momentul in care , zice el, apple a dat gers cu aplicatia mapp din ios 6 si va dati seama ce discutii aprinse au iesit,

  6. Din nefericire si eu am avut o astfel de conversatie cu o “draga” colega de facultate.Ea initial veoia sa-si cumpere iPhone 4 (dar vroia decodat la moment,si Gevey nu era disponibil).Dupa cateva sapt. Ma intalnesc din nou cu ea,si ghici ce telefon si-a luat (GSII).Dupa care ea a inceput batalia,cum stiu ei mai bine (eu nici nu am luat-o in seama),si i-am zis ca fiecare isi cumpara de ce are nevoie.

    Dupa ceva timp (am avut 8 ore cred),ea se plange ca i s-a descarcat si a cerut un telefon de la o colega pentru un apel.Pe cand eu aveam destula baterie ramasa :))

  7. Adevarul este ca iOS a rămas rău in urma, chiar dacă concurenta este in faza Beta încă..
    Fără suparare Zaone, dar majoritatea noutatilor de pe blog se referă la aparitii in Cydia sau la accesorii.. Si dacă ne uitam la evoluția acțiunilor Apple, cred ca sunt si alții de părerea asta..

  8. Parerea mea e ca astfel de discutii apar si degenereaza in ridicol in functie de educatia pe care o au oamenii si respectul pt semenii sâi . Deci mii se pare totul de nivelul copiilor de gradinita !

  9. @comentul 6 “a chiar decis ca” nu sunt coolness si le-au lasat pe piata
    poate citesti inca odata ce ai scris si vezi cat demult aberezi
    scrie bine in articol “Din fan wars nu castiga nimeni, totul este inutil ”
    nu te umfla in pene prea mult ca nu esti mai “coolness” decat altii doar ca ai un aifone
    mai sunt ca tine milioane

  10. Donald Duck parca avea Blackberry .

    Din fericire exista termenul iPhone killer , si toti vor sa fie asta . Din si mai multa fericire nu exista termenul Galaxy i9245 [etc] killer , RAZR killer , sau One+X HD Pro Y killer.