TrafficNav RO promite sa iti spuna zonele apropiate de tine in care traficul este congestionat, nu face o treaba prea buna

  TrafficNav RO este o aplicatie publicata saptamana trecuta in App Store si ea promite sa va arate care sunt zonele in care traficul este congestionat si care este viteza cu care puteti circula in acele zone. Aplicatia are initial un meniu in care sunt afisate zonele din preajma voastra unde exista rapoarte privind traficul congestionat, iar orice utilizator poate confirma/nega faptul ca acolo exista un ambuteiaj. In plan secund exista o harta in care puteti vedea exact pe ce drumuri se circula greu, inclusiv viteza maxima cu care va puteti deplasa acolo, dar partea proasta este ca nu puteti face zoom in/out, ci trebuie sa alegeti unul dintre cele 4 butoane care va afiseaza traficul pe o raza de maxim 10 km in jurul vostru.

  Aplicatia ofera si posibilitatea de a vedea situatia traficului pe diverse regiuni sau doar pe anumite drumuri, insa pentru a avea acces la aceasta functionalitate va trebui sa platiti 2.99€ si din punctul meu de vedere aplicatia nu isi prea merita banii. Cred ca ar fi fost util sa se ofere o perioada de trial in care utilizatorii sa vada pe ce dau banii, altfel in stadiul actual as spune ca aplicatia nu merita descarcata nici macar asa gratuita cum este. Informatii despre trafic obtine si prin versiunea mobila a Google Maps, deci nu vad de ce ati alege aceasta aplicatie, mai ales ca nu puteti sti cat de relevante sunt datele din ea.

TrafficNav iti indica ambuteiajele, lucrarile si camerele video de pe traseu in timp real. 
Te ajuta sa iti planifici calatoriile si poti ajuta si tu pe ceilalti raportand incidentele pe care le observi.

Caracteristici: 
– Listeaza evenimentelor din trafic din apropiere 
– Vizualizeaza incidentele de trafic pe harta
– Verifica daca sunt incidente pe drumurile principale si pe regiuni (in versiunea platita)
– Rapoarte

Pretul initial:
Numele:
TrafficNav RO

Gratuit

s





Developer: TraffiNav Kozleke…
Categoria: Navigation


Descriere: TrafficNav iti indica ambuteiajele, lucrarile si camerele video de pe traseu in timp real.
Te ajuta sa iti planifici calatoriile si poti ajuta si tu pe ceilalti raportand incidentele pe care le observi.


Dimensiunea aplicatiei este: 6.0 Mb