iMpulse – controleaza jocuri pentru iOS, iti gaseste cheile, controleaza functii multimedia si va fi disponibil in curand pe piata (Video)

  iMpulse este un dispozitiv despre care am vorbit prin luna iulie cand va spuneam ca prin intermediul sau puteti controla jocuri din App Store, va puteti gasi cheile in eventualitatea in care le-ati pierdut si puteti controla functii multimedia din iOS. Dispozitivul a incercat sa obtina o finantare prin kickstarter, oamenii au fost interesati de el, au donat pentru dezvoltarea sa si in doar 20 de zile oamenii care au conceput proiectul isi vor primi banii si vor incepe sa produca primele unitati care vor fi trimise celor care au donat.

  iMpulse este compatibil si cu terminalul iPhone 5, poate actiona camera iDevice-ului vostru si cred ca la pretul de 45/55$ nu vor exista prea multe persoane care sa nu faca o achizitie. Deocamdata exista cateva jocuri care sunt compatibile cu iMpulse, altele vor fi disponibile in viitor, iar deocamdata aici sta principala problema in ceea ce priveste decizia de a face o achizitie. Cand iMpulse va fi lansat oficial va voi anunta printr-un articol nou.

[youtube]http://youtu.be/Or0ZAk8CP2M[/youtube]