Apple refuza sa publice in App Store jocul unui dezvoltator deoarece acesta spune ca in-app purchase-urile sunt o prostie (Video)

5

[youtube]http://youtu.be/rw8GEYMBxrk[/youtube]

  Don’t Look Back este jocul din clipul video de mai sus, el fiind trimis pentru publicare in App Store acum cateva saptamani. In descrierea jocului dezvoltatorul a afirmat ca in-app purchase-urile reprezinta o prostie, iar Apple a reactionat nu prea pozitiv la afirmatiile sale. Compania i-a cerut sa modifice descrierea si sa excluda acea remarca daca vrea ca jocul sau sa ajunga in App Store, iar dezvoltatorul s-a conformat, schimband descrierea aplicatiei, iar acum ea este disponibila pentru download in App Store.

A game about fantasy. Don’t Look Back is a short game I made in 2009.

This is a completely free game, not “free to play”; there are no in-app purchases or any of that nonsense.

  Dezvoltatorul dorea sa dea tuturor de inteles ca jocul sau este disponibil complet gratuit si e greu de spus daca totul este doar o incercare de a atrage putina atentie asupra titlului, sau o pura tentativa de a incerca vigilenta inginerilor Apple. Indiferent care ar fi motivul din spatele deciziei dezvoltatorului, e clar ca Apple nu accepta descrierile care strica reputatia propriilor tehnologii, insa permite publicarea in App Store a aplicatiilor prin care dezvoltatorii trag tepe.