Apple refuza sa publice in App Store jocul unui dezvoltator deoarece acesta spune ca in-app purchase-urile sunt o prostie (Video)

[youtube]http://youtu.be/rw8GEYMBxrk[/youtube]

  Don’t Look Back este jocul din clipul video de mai sus, el fiind trimis pentru publicare in App Store acum cateva saptamani. In descrierea jocului dezvoltatorul a afirmat ca in-app purchase-urile reprezinta o prostie, iar Apple a reactionat nu prea pozitiv la afirmatiile sale. Compania i-a cerut sa modifice descrierea si sa excluda acea remarca daca vrea ca jocul sau sa ajunga in App Store, iar dezvoltatorul s-a conformat, schimband descrierea aplicatiei, iar acum ea este disponibila pentru download in App Store.

A game about fantasy. Don’t Look Back is a short game I made in 2009.

This is a completely free game, not “free to play”; there are no in-app purchases or any of that nonsense.

  Dezvoltatorul dorea sa dea tuturor de inteles ca jocul sau este disponibil complet gratuit si e greu de spus daca totul este doar o incercare de a atrage putina atentie asupra titlului, sau o pura tentativa de a incerca vigilenta inginerilor Apple. Indiferent care ar fi motivul din spatele deciziei dezvoltatorului, e clar ca Apple nu accepta descrierile care strica reputatia propriilor tehnologii, insa permite publicarea in App Store a aplicatiilor prin care dezvoltatorii trag tepe.

5 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg,sunt atat de vigilenti astia de la apple incat nu trece nimic pe temele acestea,terorism,xxx sau alte balarii.Dar totusi la miile de tepe din appstore ce sa vezi,nu mai sunt vigilenti de tot,cu alte cuvinte apple publica cu buna stiinta acele aplicatii tepe……

  2. E si interesul lor sa publice tzepe. La o aplicatie de 1$ downloadata de 100.000 de ori, au si ei vreo 30.000 de dolari. La sute de aplicatii… Isi mai platesc si ei niste angajati. Iar la final fac pe baietii buni si scot aplicatia din AppStore pe motiv de tzeapa.