In ciuda saraciei, iPhone 5 este extrem de cautat in Fasia Gaza

  iPhone 5 este fara discutie cel mai bine vandut smartphone de pe planeta in momentul de fata, iar multi sunt dispusi sa il achizitioneze indiferent la ce pret este el disponibil pe piata. In Fasia Gaza, de exemplu, terminalul este disponibil la preturi mai mari de 1100$, insa asta nu ii opreste pe localnici sa caute terminalele in magazinele locale. Vanzatorii de acolo spun ca dispozitivele sunt foarte cautate in ciuda pretului mare si in ciuda faptului ca Fasia Gaza are impuse foarte multe restrictii in ceea ce priveste importurile.

Apple’s new iPhone 5 is selling well in the Gaza Strip despite inflated prices, reaching the Palestinian enclave via smuggling tunnels even before high-tech hub Israel next door. The cutting edge smart phone is being snapped up for almost double what it costs in the United States, its price jacked up by middlemen on its circuitous delivery route from Dubai via tunnels linking the blockaded territory with Egypt.

  Terminalele sunt aduse in Fasia Gaza din Dubai, ele au preturi foarte mari, insa acestea sunt detalii minore pentru oamenii care au indeajuns de multi bani pentru a le achizitiona. Fasia Gaza este o zona saraca, o zona in care iPhone 5 nu va ajunge prea curand, insa el este extrem de cautat acolo in ciuda conditiilor foarte grele de trai.

4 COMENTARII

  1. fasia gaza asta nu este de fapt noua romanie sau invers pentru ca nici la noi nu va mai ajunge prea curand iphone 5.deci in sfarsit ne-am aliniat alaturi de cele mai sarace tari dupa glob.felicitari.

  2. @toma nu am o problema cu iphone 5 sau cu apple ci problema mare este tara asta din care se pare ca nu mai scapam(aia care nu pot pleca cat mai repede de aici).asa ca mai gandeste-te cand vb si scri ce gandesti