Prima Pagina Apple J.K. Rowling sustine ca MacBook Air-ul i-a schimbat viata

J.K. Rowling sustine ca MacBook Air-ul i-a schimbat viata

  J.K. Rowling, autoarea celebrelor carti din seria Harry Potter, a afirmat intr-un interviu recent ca MacBook Air-ul celor de la Apple i-a schimbat viata. Autoarea scrie pe un asemenea laptop produs de catre Apple, insa din pacate ea nu a oferit informatii suplimentare pe marginea afirmatiei initiale. Probabil felul in care este consturit Mac-ul, autonomia bateriei, OS X-ul si cine stie ce alte caracteristici au determinat-o sa il descrie in asemenea termeni, iar afirmatia sa nu pare, la o prima vedere, sa fi fost cumparata de catre Apple.

In a rare product endorsement, Rowling proclaimed, “The MacBook Air changed my life.” She added, “I’ve written everywhere, including some very strange places.”

  J.K. Rowling este una dintre cele mai puternice, bogate si populare femei de pe planeta, seria Harry Potter aducandu-i sute de milioane de lire in conturi.

 • Catalin

  Rowling a mai facut si alte afirmatii de genul acesta (vagi si fara explicatii) pentru a atrage fani.
  Inainte de lansarea ultimei carti din seria Harry Potter declara ca Dumbledore este homosexual. Lucru care nu reiese din carte sau din film.

 • AKK

  Ce e Catalin, iti e ciuda ca tu nu ai sau ca femeia respective (bogata, cu influenta, importanta) stie sa pretuiasca ceva intr-adevar bun?!?

 • Mihai

  @AKK: tu nu zice asta pt ca sunt mult nebuni pe lumea asta…si JK e unul dintre ei…este stiut faptul ca a vrut sa se sinucida de nenumarate ori…asa ca..

 • Claudiu91

  Avea nevoie de putina publicitate acum ca si-a terminat seria harry potter… Probabil ca a primit si ceva de la apple

 • Dan D

  Ce sa primeasca de la apple sau ce nevoie de publicitate are.Pur si simplu declaratia unui om care stie sa aprecieze un lucru de calitate.

 • Alexandru

  :)) sau poate i a schimbat o in rau…

 • marcel

  si mie 3gs ul meu mi-a schimbat viata , stau mai mult pe facebook !!!