In iMac si Mac Mini 2012 Apple ar putea dubla capacitatea maxima de RAM oferita pentru configuratiile personalizate

  Pe 23 octombrie ar trebui sa vedem noi modele ale iMac si Mac Mini intr-o conferinta de prezentare a iPad Mini si se speculeaza ca Apple ar intentiona sa dubleze capacitatea maxima de RAM soferita pentru configuratiile personalizate. In momentul de fata iMac-ul are 4 module RAM si Apple permite utilizatorilor sa cumpere maxim 16 GB RAM configurabil in cele 4 module. Incepand cu iMac 2012, Apple ar urma sa vanda module RAM de 8 GB, iar daca produsul va pastra cele 4 module, atunci utilizatorii vor putea instala pana la 32 GB RAM in propriile Mac-uri chiar de la achizitie.

  In cazul Mac Mini, configuratia maxima oferita de Apple contine 8 GB RAM configurabil in module de 4 GB, insa incepand cu Mac Mini 2012 Apple intentioneaza sa dubleze configuratia maxima la 16 GB RAM, oferind doua module de cate 8 GB pentru fiecare slot. Aici vorbim desigur doar despre configuratiile pe care le face Apple, deoarece separat utilizatorii pot achizitiona si folosi orice module RAM doresc.

3 COMENTARII

  1. @zao: dar daca Apple procedeaza cu Mac Mini cum a procedat cu MacBook Pro Retina si integreaza RAM-ul direct pe MB? In ideea de a-l face “thiner and lighter”, pentru a permite o racire mai buna si performante ridicate.